BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT !

klik banner kalo mau join

Again and again. PU join segmen abg Ben lagik. Kali nih abg Ben nak cari 200 blog-blog yang sanggup diterjah dan diredah untuk abg Ben jadikan panduan buat soalan. Tanpa membuang time, PU join ini segmen.
Abg Ben mintak tulis apa aje kat entry nih..Ermm...PU nak tulis pasal hape erk???

PU nak buat pasal game yang sedang ngetop sekarang nih. Hape lagi pasal Angry Birds yang duk fight dengan pigs and monkeys la....PU nak tahu la kan sama ada game ini menguji minda dan tahap kesabaran kita atau melalaikan...


Ada yang cakap game nih bagus. Menguji minda kita untuk berfikir dan memasang strategi untuk hapuskan pigs dengan monkeys yang seronok duk gelakkan kita bila kita gagal. Tapi ada gak kata melalaikan sampaikan tak ingat nak buat kerja-kerja lain yang lebih penting. Tapi yang melalaikan tuh jugak yang orang duk kejar dan main. Salah seorangnya PU la...hahaha.Tapi PU mengaku PU jenis tak sabar...Dah banyak kali nak bunuh pigs kat stage 21 tapi tak gak lepas2. So, penyudah PU quit jer, habes cerita. Daripada PU sakit hati caci maki bagai lebih baik tutup terus..hahaha.....

So, pendapat uols macam mana??Angry Birds nih melalaikan atau tidak?? Ce jawab ce jawab...

So, sape-sape nak join segmen abg Ben nih join cecepat cuz 3 petang nih dah tutup. banyak citer tak mau join cepat. Lebih kul 3 petang tak di layan...hahaha

3 comments:

  1. dtg terjah dari blog BA

    http://yanayassin.blogspot.com

    BalasPadam
  2. geledah cari jawapan dan clue untuk soalan soalan seterusnya sini ! :D

    http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

    ohh btw , jemput singgah blog ame ya , sudah berwajah baru . :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.