BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG

sila klik header kat atas nih kalo nak join segmen nih

Blog PU nih dilahirkan pada pertengahan bulan Disember 2010. maaf yer lupa tarikh lak...PU minat berblog nih sebab PU suka share cerita dengan orang, pastu leh luahkan apa yang PU tak puas hati (tak semua PU tulis kat blog yer) dan perkara utama yang mempengaruhi PU berblog bila tengok blog ex schoolmate PU. Tuh yang PU mengikut jejak kaki dia berblog tuh..Pastu, tengok pulak artis kesayangan PU Pak Nil pun de blog, lagi lah PU melonjak-lonjak nak buat blog...So, lahir la blog PU yang tak seberapa nih....Idola PU dalam blog nih ialah ada dua tau...Blogger lelaki of cos la Abg Ben...nih bukan nak kipas erk...Blogger perempuan lak PU suka Cik Epal...

Blog PU nih mesti dipilih untuk di singgah setiap hari sebab blog PU nih takde papan tanda NO ENTRY. So, sape-sape pun leh singgah. Hari-hari lagi bagus sebab PU akan update blog kadang-kadang dalam sehari sampai 6-7 entry..Gila babeng haku nih...

Segmen Abg Ben nih tutup jam 2.00 petang yer..Kalo submit lambat tak dilayan!!

Sekian sahaja coretan mengarut PU...
Daaaa..

1 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.