Yang oh Yang!!

Gud nitez!!!


Sambil2 post entry mata PU nih duk jeling menjeling gak kat tv...Layan Roda-Roda Kuala Lumpur...Sementara incik hubby ku takdo nih boleh la tengok..kalo die hado jangan harap PU dapat tengok citer2 yang PU minat...Mampuih tak dilayannyer..Memang kalo die hado bergaduh rebut2 remote...muahaha..


Ekceli PU bukan nak citer pasal incik hubby or pasal Roda-Roda Kuala Lumpur tapi nak citer pasal chenta hati PU seorang nih. Dah lama PU jalin hubungan dengan si dia. Almost 9 years...Lame seyh...
Gara-gara terlalu bz berblogging & join CGL PU seakan-akan lupe sama chenta hati PU nih...
Last week dia mesej PU cakap pasal hal nih...Dia cakap sibuk berblogging dia pun PU lupa..wakaka


Yang,
Sesungguhnya bukan haku sengaja melupakanmu tapi memang berblogging bikin haku giler dan giler..Sebab terlalu banyak CGL yang mau dikejar & post entry kat blog haku nih..Walaupun haku jarang mesej, haku tetap mengingatimu..ceh ayat tak boleh blah


Yang,
Percaya la cakap haku one day if u also have a blog, you will be like me...crazy & crazy...
Tak percaya hang tunggu ajela yang...Nak-nak bila join CGL nih & kita menang kompom bertambah minat & excited nak tumpu 100% kat blog..Blog ibarat anak haku di alam maya, u know....


Yang,
Ko dun worry la...haku ingat ko punye..Ko la bestfriend haku dunia & akhirat..xde 2 @ 3...Mubgkin 4,5 ade kot...muahaha....InsyaALLAH ada masa kita discuss & gi c0ti sesama...Ok??


Ha...ni la deh sesi pujuk memujuk bestfriend PU, Nor Maria binti Najib. Tapi PU tak riso sangat la..Dia paham PU nih macam ne..kan yang kan....


Apa-apa pun tagline we ols nih tetap utuh sampai bila-bila ~~"SeHEAD SeHEART~~


0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.