Welcome back to home!!!

 Hai peeps!!!
Gud mornink!!
Fuh!!Dapat gak PU online walaupun line kat area umah PU nih macam hampeh..lembeb giler nak mampuih..
Semalam PU sempat online jap je cuz PU dah sibuk2 mengemas barang2 PU untuk di angkat bawak balik. Setelah sekian lama PU bertapa di rumah nenek kat Telok Kemang lebih kurang 3 bulan la gak, akhirnya PU balik ke rumah yang di beli incik suami di Bandar Sri Sendayan. Huhuhu...sungguh PU merindui rumah nih..Agak lama gak ditinggalkan tanpa pengawasan..hehe..
Family PU riso sebenarnye PU nak balik rumah nih cuz area Bandar Sri Sendayan nih baru bukak so, tak ramai yang duk sini..Ermmm, maklum la kan majoriti yang beli rumah nih dari golongan tentera. SO, memang tak tau la bile dorg nak duk kat rumah dorg beli nih kan.. PU pun riso gak, deret umah PU xramai duk tapi kat deretan lain dah ramai...Tapi xpela kan PU tawakal jela...
Tapi tuh la, lama tak balik PU pun tak tau rupa2nya depan dan sebelah rumah dah ada orang duduk..hehehe..dah de jiran..tak takut dah..Sebelum nih bukan xde jiran, ade tapi selang 3 buah rumah pastu yang lagi satu kat ujung skali...memang jauh2 la jarak jiran2 PU yang sederet ngan umah PU..
Skang sebelah rumah dah de jiran, xla riso sangat..kui..kui..kui..

Ari nih PU kena wat to do list gamaknyer...Keadaan dalam rumah PU nih toksah cakap la...Macam tongkang pecah...Adoiiii..PU dah mula pening tengok keadaan rumah macam nih..Dapat pulak budak tecik Aina nih, ada jer keje die nak buat nanti..Bile kite marah die senyum sambil hentak2kan kaki kat lantai.Baik punyer aksi anak PU sorang tuh!!!Huh!!!Kecik2 da pandai melawan...

Sambil2 kemas rumah nanti, PU nak join CGL..banyak CGL baru sekarang nih....Kawan2 blogger lain dah join, PU jer ketinggalan..Baru 22 jam tak online dah ade 2,3 CGL baru...tak leh jadi nih..PU pun nak join gak...

Ok la, PU nak kuarkan baju anak2 drp mesin...Sat gi operasi mengemas rumah akan bermula...Sebelum ci tecik Aina & Auni PU bangun baik kemas dulu apa yang patut..Kang hado yang rumah nih bertambah kemas dan cantik...
Daaaa yer :)

To be continue.....

Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!
Claim Your 1 Million Guaranteed Real Visitors!
Get 1 Million Hits, FREE!

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.