Tinggal beberapa jam lagi incik hubby mau pulang

Sila pejam mata kalo tak nak baca entry nih...tapi takmo la macam tuh kan.Baca sipis-sipis kire ok dah...PU nak share khabar gembira nih...Incik hubby PU ma pulang setelah sekian lama nggak mau pulang kerana tuntutan kurjanya sebok ngalahkan Perdana Menteri!!

Dia pulang kerana esok we ols kena bawak Auni pergi klinik enjit 2 bulan. Wah!!Sungguh excited nak tau berat badan Auni esok..Masa sebulan dolu berat Auni 4.5kg..Sungguh berdebar-debar hati PU nih nak tau berat badan anak PU sorang nih...Sepatutnya 9hb lepas dah 2nd check up Auni tapi mintak tangguhkan cuz de beberapa sebab tak dapat we ols elakkan. Naseb baik buleh...

PU ngah memikir2 nak pakai baju apa esok..Yelah, alang-alang dah bawak gi klinik wajib la we ols nak jenjalan dolu...Tempat pertama harus PU tuju mestilah Avon..nak beli barang2 yang di order..Then, shopping mopping beli apa2 yang patut...

Mintak2 la malam nih Auni tak buat hal lagi. Udah 2 malam dia takmo tidur dari pukul 3 pagi sampai la kul 8 pagi...Huaaaaaa....sungguh mata nih tak sanggup menanggung kepedihan bijik mata. Kadang2 leh naik hantu gak jadinyer. Jangan Auni buat lagi udah ler. Mau mata ku sama macam mata panda. mula la PU kelam kabut make over muka nih touch up sana touch sini xmo bagi mata panda PU nampak...penampilan musti mau jaga..musti..musti...musti...

Sok kena bangun pepagi cuz temujanji pukul 9.00 pagi. Kompom malam nh siapkan apa yang patut kena bawak esok. kalo kelam kabut kompom telinga PU macam nak terputuih dengar incik hubby ku membebel. Takmo dengar dia bukak kitab. Nyampah i dengar u!!Makan dalam ayat-ayat chenta dia kalo dah start membebel. Memang PU tak sanggop nak dengar.

Ok la, PU mau stop kejap. Mau mulakan operasi mengemas rumah yang macam tongkang pecah hasil kekretipan Aina..

Bye bye :)

Nak tahu apa itu churp churp? Klik SINI

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.