Senangnya dalam hati incik hubby nak balik tak lama lagi!!!ngeeeeeeeeeeeeeee :D

Hahaha...hai senangnya dalam hati incik hubby mau pulang...(menyanyi2 ala2 lagu madu tiga)
PU happy bila dengar incik hubby ku mau pulang Khamis depan...

Ek eleh tuh pun nak kecoh ar??!! Musti uols cakap cenggitu kan??kan??Macam PU sorang hado laki orang lain takdo...

PU happy bukan pasal ape..PU suka sangat die nak balik cuz leh dera incik hubby ku menjaga anak2 we ols yang banyak ragam dan fiil nih. Lebih-lebih lagi si cilik Aina. Uols tak tahu PU nih dah seghupe perempuan 'giler meroyan' terkejar sana terkejar sini melayan fiil dua beradik nih. Bila nak masak si Aina sibuk mintak dukung nak tengok apa PU masak. Syi0k masak si Auni nangis pulak. Bila PU hamek die & dukung, die leh senyap pastu senyum lebor sampai ke telinga ngko...Bukan sekali nih tau Auni buat PU macam nih, beribu riban lemon tau!!! Aishhhhhhhh.....gerem jek...Pastu, bila pegang Auni, si Aina pun nangis mintak dukung...Hadoiiiiiiiiiiii!!! Tensione..tensione...

Hari nih 2 orang budak tecik nih buat perangai...PU tengok si Auni dah landing baik punyer tido, si Aina duk main2 sensorang. PU menggunakan peluang yang hado mandi-manda. Tengah syi0k menggosok gigi PU dengar Auni dah menjerit nangis. Hape lagi dengan berus gigi yang masih melekat kat dalam mulut & bertuala PU berlari keluar. Tengok2 si Aina depan pintu bilik dengan muka ala2 cuak kunun2nyer pandang PU....PU pun amek Auni letak atas katil & dengan suara yang agak garang PU arahkan Aina jaga adik die. Nasib baik die bertindak mengikut arahan.

Pening tau melayan karenah dua orang anak yang still kecik lagi nih. Tuh pasal la hatiku gumbira tak terkata bila dengar incik hubbyku mau pulang...Yelah sekian lam die duk terperap membesarkan perut dan menambah lemak kat kem, tiba masa die pegang pulak title 'giler meroyan' kat rumah sendiri. PU nak gak share title 'giler meroyan' tuh dengan incik hubby. Kata susah senang sama-sama kan....Time2 cenggini la nak tengok incik hubby PU tuh sanggup ke tak jaga anak2 die nih...Nak sangat dua orang anak yang rapat tahun kan??!! Amekawwwww....Padan muke haku laki bini..wakaka


Nak tahu apa itu churp churp? Klik SINI

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.