PU tua 2 tahun daripada hubby

Selesai sudah kuiz ke 2 dan kita pun dah tahu siapa pemenangnya. Kepada yang tak berjaya jangan kuciwa yer...Pu akan buat kuiz lagi lepas nih. So, rajin2 la jenguk kat blog PU nih yer...

Ekceli PU nih tua dua tahun drp incik hubby. Ingat lagi mase berkawan dgn incik hubby dolu2, die gitau PU umur die 22 tahun. Time tuh PU 20 tahun. PU gitau bestfriend PU pasal hal nih tapi die tak percaya. Die cakap incik hubby tipu PU. Tengok macam muda drp PU.

Dengan rasa ketidakpuashatian meluap2 kat dlm body PU nih, PU korek punye korek drp incik hubby siap ugut2 lagi tak moh kawan dah kalo die tak nak terus terang. Lastly, die terus terang yang die muda dua tahun drp PU.

Aiseyman, incik hubby muda drp PU da...................PU nih sebenarnya rasa bersalah gak nak terus berkawan dgn incik hubby nih cuz dolu2 la kan molot nih celopar sangat, PU dengan kondifennyer..eh konfidennyer cakap "haku sebelah mata pun tak pandang laki2 yang muda drp haku nih..tak matang!"

Amekawwww...skali kahwin dengan laki2 muda. Termalu PU sendiri. Sampai sekarang pun, kalo gado2 manja dengan incik hubby mesti die ungkit hal nih. Dolu PU jual mahal la, tak pandang laki2 umur muda drp PU la....Sekarang padan muke dapat kahwin dengan laki2 muda...Huh sungguh menggeramkan hati bile dengar statement incik hubby tuh. PU malu nok!!PU malu!!

Moral of da story mory, uols yang bujang2 kat luar sana tuh jangan la celopar macam PU nih, akibatnyer uols tanggung sendirik. Contohi la PU yang dah termalu sendirik...hahahaha

Nak tahu apa itu churp churp? Klik SINI

3 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.