Jumaat, 22 Julai 2011

PinkUmmi Sahut cabaran 30 hari!

 Salam peeps!!!


Tadi BW kat blog Izzaty Hedry, PU baca entry dia sahut cabaran 30 hari..Menurut Izzaty die dapat task nih drp blog Pinky Momma...Izzaty nak join, PU pun nak join gak...PU sahut cabaran 30 hari nih...Cik Ezy tukang buat cabaran nih.....PU join na...



Ihsan atuk google

day 1 - lagu yang anda dengar hari ini
day 2 - movie yang paling best pernah anda tonton
day 3 - benda yang selalu anda buat sebelom tido
day 4 - benda yang anda buat bila sorang sorang
day 5 - status anda ? relationship anda?
day 6 - tiga perangai burok anda
day 7 - tiga perangai baek anda
day 8 - pergaduhan paling terok yang pernah anda alami
day 9 - perasaan anda hari ni
day 10 - hari ke 10.. apa yang berlaku?
day 11 - gadjet yang anda ada
day 12 - apa yang ada dalam beg mekap anda
day 13 - apa yang ada dalam beg duit anda
day 14 - perkara menarik yang anda lakukan hari ini
 day 15 - kalau dapat RM1juta, apa yang anda buat dengan duit itu?
day 16 - guru sekolah anda yang paling anda suka
day 17 - gambar bilik idaman anda
day 18 - benda paling mahal yang anda pernah beli dengan duit sendiri
day 19 - jenis manusia yang menarik perhatian anda
day 20 - hari ke 20.. apa yang terjadi?
day 21 - benda yang anda wajib bawak bila keluar rumah
day 22 - tarikh tarikh penting dalam hidop anda
day 23 - dream wedding
day 24 - tempat yang paling anda gemari untuk makan
day 25 - makna disebalik link blog anda
day 26 - 15 fakta tentang anda
day 27 - makanan dan minuman kegemaran anda
day 28 - hobi anda
day 29 - siapa anda 10 tahun akan datang?
day 30 - hari ke 30.. apa yang berlaku?

Cabaran bermula hari nih....
PU nak join CGL dulu..malam kang baru post entry untuk cabaran hari pertama..
Daaa..... 

15 ulasan:

  1. gud luck sis.!..=)..
    zaty dh siap cbran utk ari nie..:P

    BalasPadam
  2. mcm best je! ada tarikh tutup ke? huhu

    BalasPadam
  3. lovely blog!

    BB Luvs Me
    www.bbluvsme.com

    BalasPadam
  4. tok tok...dodol pastel ummi dah masakkk =)

    BalasPadam
  5. PinkUmmi Salam. Saya jemput untuk Join Giveaway sempena Launching Design Studio saya. Kat sini >> Custom Blog Design Giveaway :) Sunday Morning Besok Tarkih Tutup

    http://heartliciousdesign.blogspot.com/2011/06/launching-giveaway.html

    Terima kasih :)

    BalasPadam
  6. chai yok pink ummi...bagusnya sahut cabaran tu

    BalasPadam
  7. bagus jugak ni . kalau tak ada idea nak update , buleh guna ni :)
    Tia beli domain dekat netKL kak ..

    BalasPadam
  8. sy xde pn cabaran ni,memula dlu tatau pn :D

    http://www.my-shopping2u.com/2011/07/aku-sedih-dan-kecewa.html

    BalasPadam
  9. rajinnya buat cabaran ni.. gud luck..

    thanks sudi follow blog zana.. for info, PU ialah followers zana yg ke 300.. so zana harap sudi kiranya PU hntr details ke alamat email zana, adieyza_1110@yahoo.com..

    thanks again sbb sudi follow blog zana.. keep blogging dear!!

    BalasPadam
  10. salam kenal..

    dah follow awak..

    jemput join segmen simple terbaru saya..

    SEGMEN SIMPLE : AYAT PERTAMA TERFIKIR BILA ...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.