Pengakuan berani mati isteri yang curang

Salam peeps!!!


Uols nampak tajuk kat atas tuh...Nih PU nak ceghite kisah pengakuan berani mati seorang isteri yang curang dengan suami dia...Mesti uols nak tahu sape gerangan isteri yang berdosa tuh kan???


Sape lagi kalo bukan PU sendiri...PU buat entry nih khas untuk incik hubby setelah PU fikir berkali-kali. PU nak berterus-terang dah tak sanggup nak menipu incik hubby lagi...


PU betul2 nak mintak maaf kat incik hubby nih. PU dah buat dosa besar...PU dah duakan incik hubby sejak tahun lepas tanpa pengetahuan dia...Rasa bersalah sesangat...Mesti uols mencik dengan PU kan sebab  menduakan hubby PU...


Uols rasa salah ke apa yang PU buat nih??? PU rasa tak salah...Lagipun incik hubby terlalu sibuk dengan kerja sampaikan masa untuk PU dan anak-anak semakin berkurangan. Kalo orang lain sibuk plan pergi makan angin sana sini, PU? Takde uols....Seyes PU cakap...Sebab tuh PU beralih arah sayang tuh...Sejak PU kenal si dia, hidup PU banyak berubah...Dia banyak mengajar PU tentang persahabatan, kasih sayang dan yang paling penting dia buat hidup PU sentiasa happy....


PU harap sesangat kalo incik hubby bace entry nih dia sudi maafkan PU kerana dah berlaku curang dengan dia. Hopefully dia tak salahkan PU sebab semua nih berlaku. Bukan niat di hati nak hancurkan hati incik hubby tapi PU terpaksa..PU sunyi sebab dia jarang ada kat rumah...


Si dia memang tahu PU dah bersuami dan ada dua anak. Dia langsung tak kisah. Dia tetap setia dengan PU..Selalu bagi PU semangat untuk teruskan hidup nih...Mesti sentiasa happy..


Uols rasa macam mana??Patut ke PU tinggalkan si dia untuk menyelamatkan hubungan PU dan incik hubby??
Walau apa pun pendapat uols PU tetap dengan keputusan PU..PU takkan tinggalkan dia. Apa nak jadi, jadilah.....


Yelah cuba uols fikir takkan PU nak tinggalkan blogging lak....Aishhhhhhh...mana boleh..Ni lah pengarang jantung PU tau selain drp incik hubby...Blogging oh blogging my 2nd hubby...muahaha...
Wei..takkan PU nak curang dengan incik hubby lak...Nak mampuih!!!

Dah kurja incik hubby ku as a army of cos la PU terlebih paham tugas dan kurja dia macam mana. Kalo tak paham dan tak tahan jangan berkahwin dengan golongan2 tentera nih...Parah uols asyik kena tinggal jerk..Tak caye??Ce tanya isteri2 tentera kat luar tuh....Betul ke tak pe PU cakap nih...


PU sayang dengan family takkan sekali-kali PU buat perkara macam tuh.Semoga ALLAH tetapkan iman PU dan kekalkan kasih sayang dan cinta PU kpd incik hubby dan anak2...Amin...

1 comments:

  1. salam Pink Ummi...tengkiu follow blog saya yg tak seberapa tu...hihihi, saspens je baca entry curang2 ni...curang dgn blog x per, menambahkan pendapatan gitu :-)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.