Mulianya hati SHAHSILLA SARIPPUDIN

 Hai peeps!!
PU xde mood nak post entry kat belog nih cuz terlalu bz menyibukkan diri join CGL...
hahaha...PU semakin giler dgn cgl nih..pantang nampak de cgl baru kompom PU sebat..
menang kalah adat bertanding la kan..
hado PU kesah janji PU join tuh selain drp tambah kenalan leh gak PU isi masa lapang...
Haaa!!!Uols nampak tajuk PU tuh...Kompom la uols tertanya2 sape gerangan perempuan bernama Shahsilla Sarippudin.
Kalo uols nak tau die nih sebenarnya kenalan PU. We ols slalu contact2 via email.
Ekceli die nih balu mude. PU simpati ngan nasib die yang kematian suami.
Dorg nih boleh dikatekan loaded la gak kan...Tapi PU sedih sesangat cuz afta dis dia akan tinggalkan PU. We ols dah xleh nak ber'email'2 lagik dah pasni.
Die nih pesakit kanser tahap serius & menurutyer dr cakap die xleh hidup lame.
Pastu dgn murah hatinyer nak derma ghete die &  itu adalah keinginan dia ngan arwah suami die.Die nak bagi 2 juta paun kat PU??Giler hape??Tak mungkin!!!
PU memang tak percaya. Tak tergamak PU nak mik ghete kawan PU nih..memang tak sanggup. Nanti dituduh mate duitan lak ngan family die...tak mo tak mo!!
Uols tak percaya????
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
PU LAGIIIIIIIIIIIIIIII LA TAK PERCAYA!!!!!!
Itulah die si PEMBONGAK SHAHSILLA SARIPPUDIN!!!
Haaakkkkkkkkkkkkkkkkktuihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!
PU saje wat gimik bagi uols surprise sket...wakaka... Mane de orang yang bermurah hati nak sedekahkan ghete die kat orang macam tuh jer...BONGAK!!!
PU xhengen berkawan or ber'email'2 bagai ngan org macam nih la...dusta semua itu..huh!!!
Hengat PU nak percaya bute2 jer ke??
Ne de org sanggup nak derma ghete sesuki kat orang macam tuh jer..Penat2 hengko tungkus lumus cari ghete senang2 nak bagi kat orang??FREE lak tuh...bunguks statement tuh..
Yang buat PU hangen satu badan "insan berhati mulia" nih BERANI menggunakan nama ALLAH untuk menguatkan statement yg die tuh ikhlas dan jujur..
Jujur t**k mu la PUAN SHAHSILLA SARIPPUDIN!!!


 klik untuk tumbesaran yang sihat

Uols percaya ngan email bangang nih??!!
Huh!!!Toksah la percaya ngan email cenggini..PU kompom orang nih memang kaki TIPU. Uols pun musti pernah dapat email yang lebih kurang macam nih kan??
Nak bagi duit la pe la bagi kat kite..Senang2 jer dorg nak bagikan..
Kalo de 10juta orang jujur macam perempuan nih, xpayah kerja la rakyat Malaysia nih..Duk umah guyang2kan kaki besarkan badan a.k.a menambahkan lemak jer...
Xpayah susah payah kerja de orang dgn rela hati nak bagi duit free..
Buduh!!Buduh!!
Orang yang sewaktu dengan perempuan nih memang kategori orang yang berotak munyit!!
Munyit pun lagi cerdik drp dorg nih..Utak de tak mo gune..Letak kat lutut!!
Anta la banyak kali pong mampuih haku nak layan..
Mudah-mudahan ALLAH memberi petunjuk kepada orang yang macam nih!!

Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!
Claim Your 1 Million Guaranteed Real Visitors!
Get 1 Million Hits, FREE! Send me 1 Million Free Visitors!

2 comments:

  1. Banyak email gini.
    yg tak tahan tu ada guna nama pegawai besar kononnya ada masalah kat oversea..

    nk nipu pun berpada la..

    CsP nak bagi Hadiah!!!

    BalasPadam
  2. Hi semua pada zahirahzahrin.blogspot.com . Apa yang Anda pikirkan tentang resep ayam?rncontoh:rnApel brendi ayam , dibuat dengan bagian dada ayam , apel brendi , krim , bawang , dan mentega , bersama dengan jamur .rn    4 dada ayam bagianrn  rn    garam dan mericarn    8 ons irisan jamurrn    2 sendok teh minyak zaitunrn    2 sendok teh mentegarn    1 / 3 cangkir apel brendi, seperti Apple Jack atau Calvadosrn    4 hijau bawang, cincangrn    1 / 2 cangkir krim dijahit atau krim kentalrn    1 sendok teh daun thyme segar atau daun thyme 1 / 4 sendok teh keringrn  rnpersiapan :rnRatakan ayam; tempat bagian dada ayam antara potongan bungkus plastik dan lembut pon sampai menipis dan seragam dalam ukuran . Taburi dengan garam dan merica. Dalam sebuah wajan besar minyak berat , zaitun panas dan mentega di atas api sedang . Tambahkan dada ayam . Masak selama sekitar 5 menit , sampai kecoklatan , kemudian hidupkan . Tambahkan jamur dan masak selama sekitar 5 menit lagi . Tambahkan bawang hijau dan brendi apel dan masak satu menit lagi, sampai ayam matang dan jamur lunak. Tambahkan krim dan thyme ; didihkan sampai mengental . Cicipi dan tambahkan garam dan merica jika dibutuhkan .rnApakah Anda lagi ide ? [url=http://freerecipesforchicken.info/]recipes for chicken[/url]

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.