Kunjungan Istimewa Zuhairah Mustafa Al-Husin

Salam peeps!!!


How was ur day?? Gud or bad??
Hopefully alwayz gud la kan...Takmo bad bad...


Ari nih PU membizikan diri join CGL...wah!!!Makin banyak yang PU join makin banyak pulak yang anjurkan CGL nih..Giler babas macam nih tak terkejor PU...

Sedang bz join CGL PU tergerak hati ngecheck gmail PU. Skali tengok my fwen Zuai leave her comment kat blog PU...wah!wah! excited nak bace...cepat-cepat PU bukak entry yang PU post before dis pasal Zuai accept friend request PU...

PU bajet die dah lupa kat PU yang agak glamer nih...glamer ke?? mata ke atas tangan di bahu
Sape cakap Zuai nih sombong?? Meh sini haku nak piat telinga korang...Zuai nih still macam dolu2 lagi..Segar bugar lagi kenangan zaman sekolah dolu kat brain Zuai..Tak caye tanya Zuai..kan Zuai kan???

Dah jadi selebriti TV9 nih memang bz kekadang memang takde masa nak balas komen2 peminat dan kawan2..PU faham tuh..PU saja cakap takut Zuai lupa kat PU nih sebab PU saja nak tarik perhatian drp Zuai nak manja2 sket ngsn kawan lama...hahaha...Sila muntah kuning kalo mencik baca statement PU nih


Apa-apa pun PU doakan kejayaan Zuai dalam bidang yang diceburinya...Semoga Zuai dilimpahkan dengan rezeki yang murah...Amin...


pssstttttt PU nak mencekik..dah lapor giler cap rempah baba's nih...
Daaa

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.