Kuiz 2 : Siapa nak Outspoken By Fergie

Entry nih dilekat guna gam gajah sehingga jam 3.00 petang

Untuk entry baru sila skroll kat bawah yer

Salam peeps!!!

Hari nih PU nak buat kuiz kedua untuk uols lak...
Hadiahnyer seperti di bawah nih...

Ekceli PU baru guna perfume nih 95% saja. So, drp duk terperap dalam almari solek baik PU buat amal jariah bagi kat kawan2 kan...

So, syarat2nya senang jer....

  1. Jawab soalan nih : Berapakah umur PU dan hubby PU?
  2. Jawapan tinggalkan kat komen box entry nih. Tak perlu buat entry yer. Jawapan uols PU akan hide kan untuk sementara. Hanya PU saja yang boleh tengok jawapan uols.
  3. Pemenang dengan jawapan yang tepat akan dipilih sebagai pemenang. Jika takde, PU akan pilih jawapan yang paling hampir.
  4. Jika lebih drp seorang peserta beri jawapan yang betul PU akan buat cabutan undi (manual).
  5. Kuiz nih PU bukak sehingga jam 3.00 petang nih. Pemenang akan PU umumkan hari nih jugak yer.
GUD LUCK UOLS!!!

Nak tahu apa itu churp churp? Klik SINI

3 comments:

  1. mie..aku nak teka.
    umur PU 27 tahun
    dan umur hubby PU 25 tahun..
    aku agak2 jek hubby ko tuh..

    BalasPadam
  2. hsbd pu : 22/01/1986
    = 25 tahun, 4 bulan, 19 hari

    pu : 13/01/1984
    = 27 tahun, 4 bulan, 28 hari

    PU menang... tahniah.!

    http://www.zahidahwahid.com/2011/06/final-call-for-the-winner-keputusan-giveaway-siapa-nak-ole-ole-dari-sabah-dan-labuan/

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.