Kegembiraan PU berganda2 hari nih!!!

Salam peeps!!

PU baru je online nih...Sampai umah kul 2.30 tadi...Lepas gi klinik singgah umah mak & mama PU duk burak2 & makan2...

Alhamdullillah berat Auni 5.04kg..Semua ok xde masalah. Fuh!!!Lega PU...Suka sangat!!

PU singgah umah mama pun tadi cuz lama tak jumpa mama. Windu..then nak amik surat2 PU....Ingatkan surat apa sekali tengok surat2 tuh drp Dura Fashion & Misa Sakura...

Dura fashion bagi voucher RM10 untuk semua peserta yang join GA yang dianjurkan. Sebelum nih PU de war2kan yang PU menang peraduan gores dan menang bolg Misa Sakura kan? So, ari nih PU dah dapat hadiah tuh...4 FM comei2 mcm2 bentuk ade..Kiut sangat macam orang yang kirim hadiah tuh2..muahaha...bukan bodek yer kenyataan...PU suke sangat2..terasa nak lompat2 macam beruk..

Pastu sampai umah PU check kat box surat de sampul pos ekspress utk PU...Tertanya2 gak drp sape sekali tengok nama pengirim..yes!! I got it...PU dapat hadiah kerongsang drp Zahidah Wahid yang buat GA siapa nak ole-ole dari Sabah & Labuan..Cantik sesangat kerongsang tuh...

Dah 3 kali PU gumbira. Bile online blog lak PU check new post entry kat dashboard, pastu ternampak la senarai nama pemenang kat blog Fabulous Shawl...Skroll punye skroll PU dapat tempat ke3..Alhamdullillah...berganda2 kegumbiraan hati PU nih. Thanks a lot to intaNBerliaN cuz inform PU pasal kemenangan nih..rajin die inform PU...



So, hari nih PU 4x gumbira....berganda2 la jawabnyer...Pic2 hadiah2 kemenangan akan PU hupdate later la yer....Mood nak upload pic agak low sket ari nih sebab terlalu happy sesangat sampai meter happy tuh dah pengaruh mood kemalasan nk upload pic. Kalo print screen tuh gahjin ler...muahaha..

Ok la PU nak BW jap...Bye byeeeeeeeeeeeeeee :)

Nak tahu apa itu churp churp? Klik SINI

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.