Entry nih sedikit basi loh!!!

Hai peeps!!!

Sorry to say entry PU sedikit basi....
PU forgot loh mau update pasal hadiah yg PU dapat drp Pupel Liyana...
B4 dis PU de join wish birthday Pupel Liyana & 10 orang yang wish birthday kat komen box Pupel Liyana dengan kretip dapat Brooch Felt Handmade...PU one of da winners..
Tak silap PU hadiah nih PU dapat 2 minggu lepas..See??!! Tak ke basi namenyer tuh....

Ekceli PU agak teruja sangat dapat brooch yang cumil loteh tuh yang sampai terlupa nak post entry pasal nih..Sorry yer Pupel Liyana...

Ce uols tengok nih... Bukan main lagi santekk sampul die..Nak koyak rabak2 pun sayang...

 Ni la brooch yang PU dapat..colour orange button green apple lagi tuh..santekkkk!!!

Thanks to Pupel Liyana cuz sudi memilih PU untuk terima brooch cumil nih..PU lum rasmikan lagi brooch nih..Dah stat keje nanti baru nak rasmikan...Mau ekk sama kawan haku kat opis..Pasal PU hado brooch felt yang cumil nih..dorg hado??!!hahaha...keriakan haku naik 580 darjah cekcius..

 Nak tahu apa itu churp churp? Klik SINI

1 comments:

  1. jom join http://contestngiveaway.blogspot.com/2011/06/lucky-followers-by-meoww-cat.html

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.