Day 6 : Tiga Perangai Burok Anda

Salam peeps!!!

Setelah 6 hari tak berkumandang kat udara..PU dah kembali semula..Kali nih PU nak settle kan entry2 yang tertangguh terutama sekali cabaran 30 hari tuh....

Ok PU nak update cabaran hari ke-6 lak...Tiga perangai burok PU..Huh nih yang malas nak pecah lobang pasal sikap burok PU nih...tapi xpe wa gentle beb..muahaha..

Nak tahu tiga sikap burok PU...Uols bace ar sendirik erk..

  1. PU seorang yang amat degil....Incik hubby ku bilang PU nih degil...
  2. Dr dulu sampai la anak dah dua PU nih tak reti cakap perlahan2 @ berbisik2 kalo de something secret nak cakap..Kompom suara ku bergema satu dunia...orang cakap tekak besor..PU rase dah cakap slow yg mungkin tp orang tetap cakap PU cakap kuat..ala nama pun mewarisi sikap ayah PU...mana tak tumpahnya kuah kalo tak kat mee...ngeeeeeeeeeeeeeeee :D
  3. PU kuat membebel...muahaha..tak caye tanya incik hubby ku..kompom die angguk2..

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.