Isnin, 20 Jun 2011

Day 4 : Benda yang Anda Buat Bila Sorang-Sorang

Kembali bersiaran..


Persoalannye apakah yang PU buat bila sorang-sorang yer...
Hape lagi PU nak buat kalo sorang-sorang membesorkan badan ler...T to da I to da D to da O.....
Kompom nih yang akan PU buat....dah tak tau nak buat apa kan...
Duk sorang-sorang menternak taik mate jela..wakaka


Dah puas membongkang PU ngadap lappy pulak..pe lagi online blog la...FB sekali sekala je bukak kalo join contest yang melibatkan FB nih...Kalo xde jangan harap PU nak bukak FB....ntah hape benda mengarut carut2 kat FB tuh....tuh yang malas nak online FB sangat...


So, cabaran untuk hari nih PU dah jawab & uols pun dah tau apa PU buat kan???Uols ape pulak??

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.