Bukit Tinggi Fraser

Hai peeps!!!
Selamat petang...
Pu nak fresh kan kepala brain nih jap setelah beberapa jam nihh bertungkus lumus menjoinkan diri dlm CGL...banyak CGL yang U kena kejar nih...Penat tau T_T..

Mesti uols tertanya2 kan apa kena mengena tajuk entry dengan entry yang PU nak post nih.. Berkaitan ke???Of course la berkaitan cuz PU nih terhengen nak gi Bukit Tinggi Fraser. Tak pernah gi der...tuh yang agak gayat sket..muahaha..

Tapi incik hubby cakap apa yang ada kat sana??Adus!!!Soklan yang tak boleh diterima dek akal PU yang agak pandang jauh ke depan masa depan negara nih...

Kita gi sana of course la nak release tension, bergambar kenangan bagai...Takkan tuh pun tak tau..Naka gak merasa tempat orang nih macam ne..betul tak???

PU akan pastikan segala apa yang PU nak akan tercapai...Bukit Tinggi Fraser pasti akan PU jejaki jugak....



Nak tahu apa itu churp churp? Klik SINI

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.