Berlomba-lomba secara sihat nak dapatkan inner & shawl punyer pasal

 Ha...ha...ha
Bile PU hengat balik kes semalam kat FB memang lawak giler...
Mana taknyer butikpinkku anjurkan contest wish birthday butikpinkku kat FB..
Syaratnya jez wish kat komen & 10 orang terakhir kan dipilih sebagai pemenang..
Dan tarikh tutupnyer ialah semalam jam 11.59mlm..

Maka tercetus la perlombaan di kalangan bloggers kat FB butikpinkku...
Masing2 sanggup bersengkang mata tunggu jarum jam tunjuk tepat kat angka sebelas lima puloh sembilan malam semalam...

PU adalah salah seorang yang join perlombaan tuh..
Wah dalam masa 1 second jumlah pengomen meningkat secara mendadak..berpuloh2 beratus2 ngko..
yang wat PU gelihati tuh siap de yang siap merayu2 suh si owner butikpinkku, Fara munculkan diri kat FB tuh...
Ha..ha..ha...punyer xcited beb dorg nih...
PU dah gelak sensorang kat umah. Aina jadik pelik tengok Ummi die yang giler meroyan ketawa sensorang..

Kalo contest tuh dianjurkan kat belog kompom naik mendadak traffik belog butikpinkku..
Tabik sprink giler....
Tapi xpela, de rezeki de la...
kalah menang adat bertanding kan..
We ols antara bloggers nih bersaing secara sihat...

Kalo hado yang nak cemburu atas kemenangan orang lain xdapek PU nak jawab der...
Up to uols la kan...
PU xkesah kalah menang adat bertanding....

Ce uols view komen2 kat Fb butikpinkku...
yang gelihatinyer bile masing2 sibok post komen siap de tukang like n gelak2 lagi..
PU la tuh orgnyer kan..PU salah seorang tau..ramai gak buat macam PU wat nih...
nak ilangkan borink sambil berlomba-lomba naj jadi 10 pengomen yang terakhir...
Memang masing2 giler barang free...hahaha..
Dah name pun hadiah free la kan takkan kne bayar pulak..
Ce buat GA @ Contest hadiahnyer contestants yang kena bayar, sampai mampuih la orang tak hengen nak join....LOL ( - _ ^ )



 klik untuk tumbesaran yang sihat dan kuat

Rasa seronok plak macam nih..
Mengeratkan lagi persahabatan yang baru terjalin kan...
Seronok la macam nih...( * _ - )
agak2nyer kan si Fara owner butikpinkku tuh nak wat lagi ke tak contest ala2 macam contest nih??
Lalalala~~~

Mood : tergelak sensorang macam giler meroyan...muahaha

Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!
Claim Your 1 Million Guaranteed Real Visitors!
Get 1 Million Hits, FREE!
Send me 1 Million Free Visitors!

1 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.