Ayat-Ayat Cinta

 Rasanya dah banyak kali TV3 nih keluarkan filem popular dari Indonesia, AYAT-AYAT CINTA.
Cerita tentang pengorbanan yang dilakukan isteri untuk membantu si suami bebas dari tuduhan memperkosa...Kisah 3 orang wanita menyintai seorang lelaki yang sama.
Ingat lagi dulu PU tak moh sangat tengok filem nih cuz filem2 Indon nih PU kureng tapi bile dh tengok jatuh chenta pulak. Jalan cerita memang lain daripada yang lain.
Filem nih banyak mengajar PU tentang pengorbanan seorang isteri terhadap suami. Aishah merelakan Fahri mengahwini Maria untuk membebaskan Fahri dari penjara. Seyes PU cakap, kalo PU belum tentu dapat buat macam tuh...I x rela u!!
Pupernah gak gurau2 dengan incik hubby, kalau die nak nikah lagi satu PU izinkan tapi dengan syarat sediakan rumah banglo 2 tingkat siap ada swimming pool, pastu kereta Honda City sebijik, duit belanja anak sebulan RM1000, belanja PU sebulan RM1000. Hamek ko!!!
Punye la demand syarat2 PU...Incik hubby siap cakap kalau macam tu baik xpayah bagi kahwin lain..
Hahahaha...tau xpe!!
Apa??!
Hengat senang2 haku nak bagi die kahwin lain..Manyak chantek!!
Kalau dah syarat2 macam tuh kompom memang x bagi kahwin lain der...
No Ayat-Ayat Cinta in my life's dictionary k...
PU tabik sprink sama isteri2 Abg Jem kiter tuh, sanggup bermadu & mengizinkan suami kahwin lagi satu...Cukup kuota 4 orang...
Abg Jem tuh mampu la, hubby PU???
Gaji askor brape sangat la nk compare ngan gaji Abg Jem tuh....jauh sesangat bezo eh...
Bini sorang nih pun die cakap pening kepala nak jaga...
wakaka...nampak benor macam PU nih banyak buat masalah kan kan kan....
But i'm not ok...
Yang buat pening kepalo tuh bile nak pujuk PU majuk..
Kompom, xjawab call, xbalas SMS...majuk berminggu2...
Persoalannya sekarang uols pernah tak dengar kisah Ayat-Ayat Cinta berlaku dalam realiti sekarang nih kat kalangan family uols ke, kawan2 ke...
Kalo de ce kongsi ngan PU. PU nak tau gak..
memang PU salute giler..

psssssstttt Perut PU berkeroncong la pulak.....

 Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!
Claim Your 1 Million Guaranteed Real Visitors!
Get 1 Million Hits, FREE!
Send me 1 Million Free Visitors!

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.