Auto Publish Entry!!

Salam peeps!!!

Pagi nih pukul 9.00 pagi PU & incik hubby kena bawak Auni gi klinik untuk 2nd check up..(Masa nih we ols on da way gi klinik kot..hehehe)

Ekceli, PU berdebar-debar nak tengok perkembangan Auni bila dia 2 bulan. Berat dia naik mendadak ke tak..Panjang dia berapa...Sebab ramai sangat komplen badan Auni semangat tak larat pegang lama-lama pastu nampak macam dia nih panjang...PU suka dorg cakap macam tuh cuz tuh menunjukkan PU jaga Auni dengan baik...Sila muntah hijau kalo statement PU nih angakt bakul sendirik..

Dalam masa yang sama PU still risau gak perkembangan Auni nih. Kalo uols perasan entry PU sebelum nih ade gitau dah dua hari Auni tidur lambat....Pendek kata tak tidur la..Mata PU nih toksah cakap la dah sama spesis dengan panda..Masa PU taip entry nih pun Auni still belum tidur lagi..Entah apa penyakit la si Auni takmo tidur..Mak & mama PU cakap Auni tak nak tidur cuz dia dah puas tidur siang..Huh!!!Memang betul pun..Kalo dah tidur memang tak hengat dunia..Serupa macam Ummi dia la..hahaha...

Hopefully semua berjalan dengan lancar xde apa-apa masalah...InsyaALLAH..
lepas tuh, boleh la PU memulakan operasi menangok kat area PD..muahaha

Nak tahu apa itu churp churp? Klik SINI

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.