Update : Free Gift by PinkUmmi ---> Mintak Maaf

Salam uols....

Tengok tajuk kat atas tuh mesti uols tertanya2 kenapa PU mintak maaf kan??xkn Free Gift PU tuh diBATALkan??what??!!!ohhh..tidakkkk!!!!(Dun wori la PU xsekejam itu..hehehe)...

Ekceli PU nak kasi tau kat uols tapi tak tahu nak mula drp mne.....PU xtau la sama ada ape yang PU nak kabor kan nih brite baik @ brite buruk....

Ok la PU rse xmoh la wat uols tertanya2 kenapa PU nak mintak maaf. 



Bismillah....
Atas sebab munasabab yang tak dapat dielakkan PU terpaksa mengumumkan yang Free Gift by PinkUmmi di awalkan tarikh penutupannya iaitu pada hari ni gak 01 Mei 2011 jam 6.00 petang (sama seperti tarikh tutup asal sebelum nih)...

PU mintak maaf sebab terpaksa tutup awal Free Gift nih cuz ade perkara yang tak dapat PU elakkan(seperti sedia maklum, uols tau kan PU tengah berpantang skang nih so, byk bnd PU kne selesaikan)..kebetulan pada tarikh FG ni ditutup PU ade hal yang sangat penting & tak dapat dielakkan..PU takut nnti ble tbe tarikh tutup tuh PU tak sempat nak update name pemenang & wat uols tertunggu2 sape pemenang FG nih....

PU mintak maaf kepada sesiapa yang xsempat join FG nih..PU jnji afta dis masalah mcm nih xkan timbul lg...InsyaALLAH afta dis mybe de lg FG yg ke2 lak..so,tggu jela ye...

PU mintak sorry sesangat... :(

** Senarai nama peserta Free Gift nih sila lihat di sidebar sebelah kanan blog PinkUmmi.
** Senarai nama peserta PU akan umumkan mlm nti jam brape tuh PU xsure,so,uols tggu jela ye...senarai nama pemenang sila lihat kat blog PU GA @ Contest

1 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.