Thank You Incik Nuffnang

Hai peeps!!!
Sihat tak hari nih???
PU kureng sihat sket cuz batuk2. Mate pun pedih jer cuz tido lambat mlm tadi..Baby Auni sakit perut pastu lepas dia dah tido PU update blog plak...
Ekceli PU jarang bukak blog pepagi buta mcam nih. PU selalu check blog waktu petang @ malam. Ntah pe mimpi PU agaknyer malam td...ngeeeeeeeeeeeee :D
PU BW jap kat blog2 lain then, PU bace entry yang Yuyu Zulaikha post pasal nuffnang. Seronok PU tengok Yuyu Zulaikha dapat BE lagi drp incik Nuff. Ntah macam ne PU pun tergerak hati la nak tengok nuffnang PU. macam bese tengok kat bahagian earnings. Sekali check..PU senyum sampai ke telinga. Hati berbunga2 riang..hehehe
Sekali de 2 kempen iaitu DiGi iPhone 4 Grapevine & HP IPG MMOTR Launch. Alhamdullillah de gak PU income...walaupun tak seberapa nih menambahkan semangat PU yang berkobar2 nak tambah dan tambah lagi. Thank you incik Nuff... Jasamu tetap ku kenang..ngeeeeeeee :D
Sape kata incik Nuff kedek + x baik hati....Salah tu der..buktinyer tengok pe yg PU dapat..Macam tuh gak ngan Yuyu Zulaikha..

3 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.