Seekor monyet tak berekor bikin PU & Abg Stalker marah

Sape2 leh tolong PU tak???Macam mane nak detect org yang menceroboh blog kite???

Kerana seekor monyet tak berekor telah buat abg stalker marah & membusukkan nama PU.Sape nak jawab??Monkey tuh bukan saje bikin hati PU panaz tapi abg stalker gak...(cian abg stalker penat kire no follower bertuah tetibe de sorg unfollow....)

PU rase artikel abg stalker memang dituju khas untuk PU cuz PU tgk no follower PU dah berubah...Imposibble la kan PU dah follow blog beliau tetibe jer nak unfollow...Giler ape???Cenggitu gak ngan beberape blog2 yg PU follow tetibe no follower PU dah berubah...I dun know la how monkey tuh curik PU punya username & password...ni tak leh jadi....PU kena bertindak sekarang...kene repot sama pak polisi nih...

Dah la mlm ni panas bertambah panazzzz hati gua LOL..

psssssssstttt uols leh tolong PU how nak jejak tapak kaki makhluk tuh...nak tau gak kan mcm ne die ceroboh kawasan larangan nih....agak kurg hasam betol laaa............kerana makhluk halimunan tuh name PU dah busuk & tercemar...HAMPEH tol!!!Gggrrrrrrrrrrrrrrrr..............

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.