Macam mane nak dapatkan balik blog kite yang baru????

Ada sesape leh tolong PU tak???
tak kisah la pertolongan dr segi apa,tuto ke idea ke janji tolong..
PU nak balik blog PU yang da latest...template blog PU yang baru dah ilang gara2 blogspot wat hal semalam..nih yang PU hangen satu badan...
Punyer la xcited tengok blog ddah bertukar rupa alih2 kembali ke rupe lame...
De sesape kat luar sana leh tolong PU tak...PU nak balik template tuh...
wa...rindu bangat sama DIA....

kalo uols perasan beberapa entry PU sebelum nih mesti terselit header blog baru PU tuh..
(dah macam org gila talak dah haku nih...memang haku dah giler)

So, mintak tolong kepada sesape yang sudi...Plzzzzzzzzzzz...

1 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.