Lepas abis pantang PinkUmmi nak pregnant lagik...

Weiiiiiiiii...tengok tajuk nih seyes memang tak boleh blah nih...giler pe PU nih???abis pantang 2nd nih nak pregnant lagi???

Kalo dah rezki pe salahnyer..Betul tak???musti incik hubby ku melompat2 kegembiraan macam katak bile dengor statement tak hengat PU nih..sambil tu tepuk2 tangan cakap...abang suke yangg..Lebih-lebih lagi we ols dah de 2 orang little princesses yg cumei + cute...So, we ols musti la mengharapkan 3rd baby nih boy lak..Wah, statement PU nih memang betul2 xhengat dunia. Kompom mama & mak (mak mertuaku) dengor bising satu kampung...haiyakkkkk!!!mase tuh PU memang xtahan dengor bebelan kedua2 orang tue ku itu..


Ari nih baru 31 ari berpantang PU dah mule kuar statement brani mati nih...memang PU nih jenis xmakan saman punye orang la kan...hehehe....

APA???
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Uols pk betul ke pe yang PU tulih tuh...gila nak mampos PU nak preggy lagi...Adoiiii, plz la. Yg 1st baru setahun 3bulan + si adiknyer baru sebulan nih xkan PU sanggup mengeluarkan statement sebegitu...Boleh memecahkan gegendang telinga kalo family PU tau..afta delivery bln lpas awl2 dorg dah warnin suh merancang, makan ubat....dun worry la mama,ayah,mak & kaum kerabat ku sekalian PU berpegang pada janji punyer...nak tunggu kakak & adik besar baru plan nak tambah no.3..kepada incik suami harap faham & sabar menunggu 5,6 tahun lagi...What???Lame giler babas....Biyo la ai, jnji PU xusik periuk nasi minyak orang...hahaha
*
*
*
*
*
*
*
*
Uols sebenarnyer pe yang PU kaborkan tuh gimik semata2 xde kne mengena dengan yang hidup ataupun yang mati...

Ekceli PU nak kaborkan hal lain....End of dis month PU nak anjurkan sesuatu....Apakah itu??GA?Bukannnnnnnnnn.....Contest?Pun bukannnnnnnnnnnn...
Nak tau ape dia???
TUNGGUUUUUUUUUUUUU........

Ape yg pnting uols, habuan tetap ade...uols tunggu jela ye...

psssttttt meh le reramai join 1st GiveAway by PinkUmmi..yg dah join xpayo ler join lg....klik sini kalo nak join

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.