Klip Video Ghairah Shah Jaszle dan Prema YIn

 Astaghfirullah!!!
Itu jer yang dapat PU cakap...
Ce uols tengok video klip yang PU hamek drp YouTube nih...
Shah Jaszle dan Prema Yin buat aksi mengghairahkan. 
Untuk pengetahuan uols lagi pengarah klip video nih ialah Gambit Saifullah (pelakon baru yg peminat fanatik die agung2kan sangat tu) dan Umair Mohamed. Hamek ngko haku highlightkan besor2 nama uols biar tersembul bijik mate org tengok nama uols!!!Sudah terang lagi bersuluh dua orang pengarah klip video nih orang Melayu dan beragama Islam. Tapi kenapa la cetek sangat pemikiran tuh sampaikan langsung tak fikirkan sensitiviti orang Islam di sekeliling. Hape uols hengat orang kite nih bangsa asing hape???
Pikirla sket bro, uols tuh orang Islam...
Aishhhhhhhh....PU tengok video klip rase malu pun hade. Rase nak kick2 & lempang laju2 jer pengarah dua orang tuh termasuk la pelakon dlm klip video nih..Takde akal hape uols bikin klip video macam nih...Bikin hati orang yang tengok panazzzzzzzzzzzzzz jer...
DUNIA DAH AKHIR ZAMAN!!
PU tempek video & pic kat bawah nih..
Uols nilai la sendirik..





 Ape kata kite sepak laju2 org2 yang terlibat dlm klip video nih!!!!Sape setuju angkat kaki tangan!! 

psssssssssssttttt NIH YG BUAT PU BOIKOT XMO TENGOK ASMARA 2!!

Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!
Claim Your 1 Million Guaranteed Real Visitors!
Get 1 Million Hits, FREE!
Send me 1 Million Free Visitors!

3 comments:

  1. Ntah pape la video klip nie, mmg memalukan,serasa bukan bangsa Melayu yg berani melakukan adegan camni.. Gila babas betul... Geram ha :)




    Tolong Vote "Ada hadiah buat korang…"

    BalasPadam
  2. Massyallah..Melampau Sangat Da Dorg Nie..Boikot2..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.