Khidmat Jurufoto

Salam uols :)

PU bikin dgn itu tajuk (tengok atas)

Ekceli bukan PU yang sediakan khidmat jurufoto tu tau tapi kawan PU dengan wife die skali...

Nak tau lebih lanjut, klik SINI

 (klik pic nak view dgn lebih jelas lagi)

Haa...ni header blog dorg..nampak x pic luvin husband & wife tuh...

PU dah tengok hasil kerja husband & wife nih...memang puas ati & terbaekkkk dr ladang uols....Kalo uols nak kawen ke, tunang ke, nak mik gambar baby ke...pe2 la yg uols nak untuk dijadikan kenangan..jenjalan je kat blog nih & uols leh berhubung sendiri ngan tuan punyer blog mengenai perkhidmatan & pakej yg disediakan...

p/s* PU xdapat komisen tau promote blog nih...jez nak tolong kawan2..xsalahkan.....

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.