Jalan-jalan di Seremban

Hai peeps!!!
Rase lum basi lagi PU nak post entry nih...
Bajet nak post entry lepas Isya' tapi xdo makno eh..
Banyak bnde PU kena buat..
Baru pepagi bute nih dapat post entry...
PU nak ceghite pasal gi Seremban semalam
Aktiviti PU yg pertama afta pantang ialah jenjalan makan hangen kat Seremban...Ekceli PU nak pinjam keta ayah PU drive sendiri gi Seremban tapi makcik PU bagi cadangan ajak dia laki bini skali...Pakcik PU tukang drive jer janji de duit minyak...Dorg riso tengok PU drive without cermin mate...Haku nih rabun jauh...Xpakai cermin mate nti de yang haku sondol buntut keta org..hehehe..
Nih sume gara-gara anak PU si Aina..Dia yang bertanggungjawab mematahkan bingkai cermin mate PU..huh..sungguh gerammmmm hati PU tengok kehiperaktifan Aina. Dalam satu hari tak sah kalo PU xjadi tarzan...wakaka....
Dah2...PU mule nak merepek meraban nih....Yang join PU pergi Seremban, Cik LAn, Cik Jun, Mokde, anak2 PU yg tomei dan Nabil (anak bongsu Cik Lan & Cik Jun)..we ols bertolak kul 10pagi..Sampai Seremban tempat pertama dituju of course la Avon...nak beli barang2 yang di order...
Then, pergi Seremban Parade singgah kat Reject Shop & lastly Terminal One...
PU sempat gak shopping moping sket hadiah untuk Cabutan Bertuah PinkUmmi...Cik Lan & Cik Jun sibuk mencari hp nokia nak bg bezday boy dorg yg sulung...Si kecik ku Aina pun ikut sama menyibukkan diri..macam gheti jer nak pilih...bukan sibuk pilih hp tapi sibuk menengok pek simkad yg tersusun kat dlm cermin..Sempat gak snap pic die..

 Budak tecik nih memang suke masuk jari dlm molot!!!Haiyakkk


Bergaya dengan romper & tight yg PU beli kat Gerobok Kecil Ku

Jalan punye jalan, PU ajak dorg makan. Perut PU dah berkeroncong..Bese la kan ibu yang bagi anak dia Full Breast Feed memang cepat kebulur.
PU belanja makan Pizza Hut.
Dah lama tak makan PU jadi xkeruan..hahaha..betapa PU rasa terseksa menahan keinginan nak makan piza...dalam pantang nih macam2 nak makan, jahat betul tekak PU nih..cehh!!
PU order Set untuk 4 orang BigShot Cheesy Pops Pizza, 1 regular Island Supreme Pizza,1 Kid Meal set A untuk Nabil & air untuk PU Ice Choc Float...

 Sup cendawan yang nyummy!!

 Pasangan laki bini, Cik Jun & Cik Lan..Bukan main selera lagi Cik lan haku nih makan..

 Ice Choc Float Pu..sekali de ais la..tengok kat menu xdo...nak tak nak minum gak...
Rela dalam terpaksa..hahaha

 Island Supreme Pizza...

 Nyum nyum...sedap tau BigShot Cheesy Pops Pizza

Air Milo..nih dak nabil punyer..dia xnak haku jadi mangsa kena habes kan..cittt...

Sekali dua gelas air yg sejuk PU minum..kompom malam nti baby Auni ku kembung* (memang dah kembung pun...cian Auni.Ummi janji xwat lagi)
PU xdan nak snap pic sendiri cuz sibuk melantak mencekik piza...PU bab2 makan nih memang concentrate..pedulik hape haku ngan org yang lalu lalang..hado haku kesah??
Lepas menambahkan lelemak body. we ols singgah jap kat Parkson nak beli pampers dua beradik nih..Susu Aina pun dah nak habis so, kena beli...
Dah puas menangok, we ols bertolak balik singgah sat kat tempat keje PU nak hamek cd kat kawan..Kul 2.40 we ols bertolak balik..
Fuhh,memang penat walaupun PD ke Seremban tak la jauh mana pun kan...penat mengalahkan pergi oversea..wakaka
Dlm keto sempat lagi PU snap pic sendiri sambil tengok HKLBR...melepas geram sebab time pantang xkuaso haku nak bergambo bagai...
Pic PU nih sekadar nak menyemak...cde kena mengena ngan yang idup @ yg dah ninggal k..
Da.....

2 comments:

  1. wahhh, shopping sakan akak lepas pantang ni yer.hihi...

    best r dapat mkn pizza.lbh2x lagi yg jejari tu. fuhhh sedapp sgt..^.^

    BalasPadam
  2. hehehe...lepaskan dendam la dik..seronok tau bebas dr alam pantang nih..

    besh sgt.....tebal giler cheese dier...i like cheese...ngeee :D

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.