Gerobok Kecil Ku Pilihan Hati Ku

Hai peeps!!
Uols nampak tajuk PU tuh???
Nampak??Nampak kan?
Tajuk PU tuh macam xboleh blah jer bunyinyer kan..kan..kan..
Ekceli PU nak update romper + tight yang PU beli kat Gerobok Kecil Ku...
Item dah sampai ari Jumaat lepas..tapi baru ari nih berkesempatan nak post entry..
Lantak la uols cakap dah basi ke hape..Hado PU kesah??wakaka

Meh sini PU nak ceghite sket pasal Gerobok Kecil Ku dulu..Yelah takut ada yang tak tahu hape Gerobok Kecil Ku tuh..

Gerobok Kecil Ku menjual pelbagai barangan untuk bayi. Romper, tight, busha pants, hat, cloth book dan macam2 lagi la ade. Kalo uols terhengen nak belikan untuk anak2, anak2 sedara or anak2 kawan singgah Gerobok Kecil Ku
Antara barangan yang ada kat GKK ialah :
 Pillow Pet

 5 in 1 Carters Rompers

 Moon Walk


 Inchworm Toy

 Animal Lunch Bag

 Busha Pants



Campbell Animal Cloth Books

Nih baru sebahagian PU hamek pic kat FB GKK, banyak lagi tapi tak larat haku nak tempek sume pic2 tuh kat blog haku nih..uols nak gi terjah sendiri la kan...Takkan PU nak kasi tau sume, x kuase mak nok!!Rambang mata kan tengok barangan yang ada kat GKK nih...PU salah seorang yang rambang mata tuh....Anyway PU memang berpuashati dengan servis yang Fyda berikan pada PU as a customer. PU nih memang cerewet kalo customer nak beli something seller buat derkkk jer. ..KOMPOM PU sound tepat..Yelah, customer alwayz right wlupun kekadang x right gak..hahaha..Then, kalo PU dah suke kat sesuatu tempat (xkesah la mane pun, blog ker,shopping mall ke) PU akan beli kat situ gak walaupun banyak tempat jual produk2 yg sama.
Selain drp menjual pelbagai barangan bayi, GKK jugak ada menganjurkan Giveaway & Contest. So, sape2 nak join kena alert la ngan announcement yang dibuat. Tak pun uols terjah2 jela kat blog2 yang ghajin join CGL nih.

Berceghite pulak pasal owner GKK ni namenyer Fyda...dah berkahwin & mempunyai anak yang kiut baby Adam..PU xsure Fyda nih umo berapa tapi PU rase die nih pangkat adik drp PU. PU mula kenal Fyda secara tak langsung PU pernah join GA yang Fyda buat sebelum nih Jom Penuhkan Gerobok Si Kecil di Gerobok Kecil Ku. Sekarang nih pun GKK buat GA baru Cute Baby With Tight Contest At Gerobok Kecil Ku. Of course la PU join contest nih. PU pertaruhkan pic baby PU yang ke2, Nur Auni Najwa. Untuk pengetahuan uols Auni pakai rompers & tight yang PU beli kat GKK.

 Dua2 pic kat atas nih PU gunakan untuk join contest yang dianjurkan oleh GKK
. Pic kat bawah nih sekadar suke2 PU nak buh..terang lagi bersuluh tagline blog PU--> Ini Belog PinkUmmi Yang Punyer...so, suke hati haku la nak buh pic hape pun...hado haku kesah???ngeeeeeeeeeee :D


Kalo uols berminat nak beli barangan bayi dengan harga yang murah, servis yang memuaskan uols singgah kat GKK nih. InsyaALLAH uols berpuas hati..
Oppsss!!! Sebelum terlupa, PU nak announce kat sini gak yang GKK sedang menganjurkan GEROBOK SALES sehingga 1 Jun 2011. So, ape lagi dapatkan cepat barangan yang uols nak tuh dengan harga promosi...
Berminat???
Klik SINI
@
nak lagi cepat search GKK kat FB
klik SINI

PU harap GKK terus maju dan berkembang dalam bisnes yang diterajui. Hopefully, masa-masa akan datang GKK banyak koleksi barangan bayi yang comel2 & kiut.(Kompom PU akan terjah & booking dulu sebelum org lain booking..hahaha) Kekalkan prestasi GKK yang ada sekarang nih. To FYDA selamat maju jaya yer dear :)

1 comments:

  1. thanks a lot dear.. kembang kuncup fyda mbacanye.. huhu.. semua sokongan drpd customer mcm pink ummi ni la yg mbuatkn fyda lbh bsemangat nk buat semua ni.. jgn menyesal shopping-mopping di GKK.. kalau buruk, btau kami.. kalau baik, btau kawan2.. thanks again.. ;)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.