Follower ke-333 blog Hajar Azman

Wah.....betul ke tajuk entry kat atas nih???ye ye ooooo jew...betul la PU xtipu...

Ekceli PU nak join GA yang Hajar Azman anjurkan...so,syarat2 nak join GA kne follow blog tuan rumah la..PU pun mcm bese follow...xsangka lak PU org ke-333...jez nice dis number...walaupun tuan rumah dah heboh pasal nih tapi PU nak heboh gak...pasal pe???pasal bukan senang nak dapat nombor yang unik macam nih...slalu PU jd follower blogger2 lain PU xamik pot sangat no follower PU tuh..ntah nape malam nih PU amik pot....uols xcaye tengok kat anak panah tuh..pastu kire stat dari kiri xbetul PU follower ke-333...

 
Haaaaaaaa...uols caye ke tak???caye kan....

PU mule terfikir nak cari follower bertuah blog PU....ermmm...insyaALLAH PU akan usahakan...of course la follower bertuah dapat gift kan...(takkan nak bongak lak)

PU pun baru lagi dlm blogging nih...bulan 12 tahun lepas baru berjinak2 merpati...hehehe...

So,banyak benda yang PU kena belajar & belajar drp senior2 blogger..(ape yang penting jangan malu dan segan bertanya...xkire la senior tuh mude dr kte or sebaliknyer..yg penting ilmu tuh...betul x??psssttt PU terhengen nak jd mcm cik epal, hanis zalikha etc...boleh ke??)

PU chow duluin...nak BW lak...Bye2 :)

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.