Entry yg ilang dah BALIK, blog baru haku bile nak PULANGKAN!!!!

Hai peeps!!!
Semalam blogspot.com de masalah xleh nak login....post entry pd 12 & 13hb pun ilang....
memang haku sakit hati giler babeng nih!!!
Semalam s'ari suntuk asyik kuar benda alah nih jew

Pastu details asyik kuar benda nguks nih

Haku siap highlight lagi...klik pic nak view yg jelas

Haku hangen jew...pastu dlm kul 1lbih aku try login blog dh ok...tp tu la blog haku yg berwajah baru kembali ke wajah yang asal..dah la da burukss carca marba lak tuh(nih haku sendiri yg cakap yer..dah marah punyer pasal)
Haku baru nak bersukaria dengan blog baru + dah jatuh chenta tetibe jew jadik macam nih...sape tak hangen???!!
Takkan haku nak order kat CikBulat semula...hadoyaii!!!!
Cb tuh dah la bz dah mula study lik takkan nak nyusahkan die lagik..
Blogspot.com nih memang suke bikin gempaq benguks mcm nih ker???Hadoiiiiii!!!
Tolong la PULANGKAN blog baru haku yg baru tuh...haku kagen bangat sama DIA.

Haku nak blog haku yg nih BALIK...PULANGKAN!!!!!!

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.