Blogger2 yang menawan hati PU--> serius beb!

 Petang2 Jumaat xdo kojo nih (masih dalam fasa berpantang) nih je keje PU update blog, join CGL & blog
 walking.....

Ni PU nak citer pasal aktiviti haram yang PU buat. PU berblogwalking kat tiga blog jejaka femes nih...Serius terkejut beruk ngko PU tgk blog dorang nih...

 Salah satunyer blog incik Izamir Ridzwan...entry beliau menarik..byk ilmu yg dikongsikan..memang bagus la...PU suka..PU suka....



Ha.......PU caye still de blogger2 yang baru tak kenal Eqbalzack @ panggilan abg eq....Blog beliau memang superb...PU jatuh chenta tengok blog die...nice blog...(nak dibandingkan dgn blog PU yg belum setahun jagung nih..macam bulu kambing dengan bulu merak...hehehe..jgn mare abg eq)

Yang nih lak...........PU xbrani komen lebey2 tapi pe yang pasti PU jatuh chenta gak nagn blog nih...tuan punyer blog sememangnyer orang jujur & x plastik...serius entry Mr.N nih PU tabik sprink....mau x nyer sape2 yang dalam hati de taman tuh PU nasihatkan kalo nak bace entry dlm blog nih buang la jauh2 prasaan tuh...mcm yang PU cakap beliau seorang jujur meluahkan rasa ketidakpuashatian beliau....PU like giler2 orang mcm nih....

Nih yang PU lagi bersemangat nak majukan dunia blogging nih...apakah??xde maknenyer apakah2,serius LOL PU cakap nih....Respek giler kat dorg nih....PU jatuh chenta sama ini2 blog...

pssssstttt--> sorry ar PU x backlink kat pic header blog dorg...PU lupe nak mik URL blog dorg...tp PU dah follow blog dorg...xde masalah nak jejak kasih dorg...hehehe

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.