Bengang tahap gaban!!!!

PU bengang sesangat nih????entry yang PU post semalam kne delete...

Pe kes???Blog PU yang dah bertukar wajah pun dah xdo....blog haku kembali ke rupa buruk yang asal...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa PU nak nangis...payment dah buat...takkan nak suh CB buat yg baru bukan salah die pun....cian CB...
Ini memang tk patut berlaku...haku rase nak jerit nih....
(marah ku meluap2..sabar PU..sabar) 

Hopefully pagi nih dah pulih macam bese kalo tak mahu harus kne complain...Baru haku nak melaram dengan blog berwajah baru cenggini jadinyer...
huhhh..memang xpatut...GA & Contest yang aku join kendian pun xdo..teramat geram haku skang nih...

chow ar..bengang ni der.....

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.