Amir Maharaja Lawak Profesional

Hai peeps!!!

Rasanyer belum terlambat nak update pasal Maharaja Lawak minggu ke-7 yang bersiaran langsung semalam di Astro Warna...
Tugasan peserta2 minggu ke 7 ialah SILENT COMEDY..
Awesome itu tajuk...bagus Ahmad Idham bagi tajuk tuh...
Mencabar kredibiliti setiap peserta..bukan senang nak buat silent comedy tuh... kalo JAMBU tuh PU xkisah sangat dorg memang teror bab2 nih...


Seronok gak la tengok persembahan setiap peserta...Tabik sprink sama uols...hehehe
PU teka top 4 peserta Maharaja Lawak nih ialah JOZAN,Nabil,Jambu & Sepah....yang lain ok gak la...
OMG!!! hampir2 terlupa lak PU nak mention nama one of da contestants nih..Amir...
Lawak dia tak la bagus mana..suam-suam kuku kambing jer...Lawak yang ntah ape2...bak kata Adlin Aman Ramli masa kat Raja Lawak musim ke-3 dulu..lawak Amir memalukan diri sendiri..Patutkah Adlin cakap macam tuh kat Amir uols???
Haaaaaaa...nih PU seikhlas hati la yer gtau yang PU sekepala & sependapat dgn Adlin. Family PU memang x suke lawak yang Amir buat. Kalau time Amir buat lawak bukan dorg ketawa, lagi dorg kutuk2 adalah....(ishhhhhh...family PU nih tambah dose jer..hahaha)
yang buat we ols xpuas hati dengan Amir nih malam tadi sesape yg tengok Maharaja Lawak mesti tahu betapa kekurangan ajar @ agak biadapnyer Amir malam tadi...Time Ahmad Idham komen pasal persembahan dia boleh dia cross line cakap nak Mamat Khalid bagi komen kat dia..Terkedu we ols mlm tadi dengar permintaan dia tuh..Ahmad Idham lagi la...Tapi PU tabik sprink sama Ahmad Idham cuz masih mampu sedekah senyuman yang manis walaupun dimalukan sedemikian rupa...Amir PROFESIONAL ke macam tuh???
Bukan Amir tau tapi Ahmad Idham tuh yg sebenarnye profesional...To Amir..jangan la membangga diri tak tentu pasal baru puji sket mula naik riak...ingat kita sebagai manusia biasa tak selalunya di atas...kadang kala kita di bawah..plz la buang sikap BIADAP awak tuh...baru setahun jagung dalam industri seni jangan tunjuk belang awak....Elok la awak takde rezeki nak teruskan perjuangan dlm pertandingan nih...xla bertambah dose penonton yang tengok Maharaja Lawak...

3 comments:

  1. sokongggg sgt . TAK SUKA dia punya lawak . sumpah tak faham . then biadap dgn ahmad idham plak tu . grr

    BalasPadam
  2. betul2...dr raja lawak lgi memang xsuke tengok lawak die yg membodo kan diri sendirik...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.