Khamis, 5 Mei 2011

Akhirnya...Zuhairah accept gak friend request PU!!!

Hai senangnyer dalam hati PU....

Tengah PU sibuk2 BW, Pu tergerak hati nak bukak FB...sekali tengok kat notifications ex classmate PU maase skola menengah dolu dah accepted friend request...ex classmate PU tuh sekarang dah jadi org popular la gak..Popular kat tv9...ala sape lagi kalo bukan Zuhairah Mustafa Al-Husin pembaca berita yang cantik tuh...
Uols xcaye ke???ce tgk kat bawah nih..
*
*
*
*
*
Nampak x anak panah ungu tuh...klik pic kalo nak tgk ngan lebih jelas...

Dah lame PU send request tuh kalo xslap since tahun lepas...lame gak tuh...ekceli PU xkisah..PU phm beliau bz...
We ols same2 skola kat SMK Bukit Saujana, Pee Dee...pastu bile2 masing dah bwk haluan sendiri & lost contact terpaksa la menjejak kasih kawan2 lame kat FB...Salah satu kebagusan FB nih...Leh jejak kasih semula..huhuhu

PU suka sesangat akhirnyer dapat gak nak contact2 ngan Zuai..(Panggilan Zuhairah mase skola dulu...xtau skang nih name tuh digunapakai lg atau x)

Banyak kenangan ngan Zuai nih..salah satu yang PU still ingat sampai skang..kitorang penah terkurung dalam blok skola dgn beberapa kwn yang len..(gara2 stay back kat skola, dok lepak dlm klas...time ari sabtu)..Pas dpt kuar dr kurungan tuh, kitorg dpt makan bubur lambuk free mak Zuai jual...Sedap tuh LOL...

Kenangan zaman skola takkan PU lupa la...
Thanx Zuai accepted friend request den...(Macam la Zuai tau kan...)

:) :) :) :)

2 ulasan:

  1. mimi azira!!of cozla still ingat..rindulaahh!!hehe.yap tringat masa tkurung kat skola tuh!hehe..mstila zuai tau..=))
    zuhairah mustafa al-husin

    BalasPadam
  2. hehehe...ingat erk...
    yela zuai nih bz memanjang riso gak tak hengat mimie yg xglamer nih..muahaha..jgn mare..guro2 jer...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.