Rabu, 25 Mei 2011

Thank You Incik Nuffnang

9:39:00 PG 3 Comments
Hai peeps!!!
Sihat tak hari nih???
PU kureng sihat sket cuz batuk2. Mate pun pedih jer cuz tido lambat mlm tadi..Baby Auni sakit perut pastu lepas dia dah tido PU update blog plak...
Ekceli PU jarang bukak blog pepagi buta mcam nih. PU selalu check blog waktu petang @ malam. Ntah pe mimpi PU agaknyer malam td...ngeeeeeeeeeeeee :D
PU BW jap kat blog2 lain then, PU bace entry yang Yuyu Zulaikha post pasal nuffnang. Seronok PU tengok Yuyu Zulaikha dapat BE lagi drp incik Nuff. Ntah macam ne PU pun tergerak hati la nak tengok nuffnang PU. macam bese tengok kat bahagian earnings. Sekali check..PU senyum sampai ke telinga. Hati berbunga2 riang..hehehe
Sekali de 2 kempen iaitu DiGi iPhone 4 Grapevine & HP IPG MMOTR Launch. Alhamdullillah de gak PU income...walaupun tak seberapa nih menambahkan semangat PU yang berkobar2 nak tambah dan tambah lagi. Thank you incik Nuff... Jasamu tetap ku kenang..ngeeeeeeee :D
Sape kata incik Nuff kedek + x baik hati....Salah tu der..buktinyer tengok pe yg PU dapat..Macam tuh gak ngan Yuyu Zulaikha..

Khamis, 19 Mei 2011

Yeayyy!!!!PU dah MERDEKA..

2:24:00 PTG 3 Comments
Hai peeps!!!
Jap erk...bagi PU gelak dulu
hahahahahahaha...wakakakaka..hihihihi...kihkihkihkih
(hamboi bukan main suker PU erk)
nak tau nape PU cakap PU dah MERDEKA...
PU dah bis pantang...
wowweeeeeeeeeeeeeeeeeeee
PU xsabar nak bergaya macam dolu2 sebelum peknen..
 
berkasut hight heel bagai

bermekap bagai

dan yang paling penting gaya muslimah moden tuh masih menjadi pojaan hatiku...muahahaha

Xsabar nih nak pakai cencantik...setelah 44 hari PU duduk terperap kat ghumah macam bertapa dalam GOA jer..eh2 silap GUA..
kali nih PU betul2 MERDEKA (walaupun dah merdeka de gak kne pantangnyer...DILARANG sama sekali minum minuman berais..aiseyman...my peberet lak tuh...tapi xpe nak chantek punye psl...)

MERDEKA!!MERDEKA!!MERDEKA!!


Khamis, 5 Mei 2011

Akhirnya...Zuhairah accept gak friend request PU!!!

2:31:00 PG 2 Comments
Hai senangnyer dalam hati PU....

Tengah PU sibuk2 BW, Pu tergerak hati nak bukak FB...sekali tengok kat notifications ex classmate PU maase skola menengah dolu dah accepted friend request...ex classmate PU tuh sekarang dah jadi org popular la gak..Popular kat tv9...ala sape lagi kalo bukan Zuhairah Mustafa Al-Husin pembaca berita yang cantik tuh...
Uols xcaye ke???ce tgk kat bawah nih..
*
*
*
*
*
Nampak x anak panah ungu tuh...klik pic kalo nak tgk ngan lebih jelas...

Dah lame PU send request tuh kalo xslap since tahun lepas...lame gak tuh...ekceli PU xkisah..PU phm beliau bz...
We ols same2 skola kat SMK Bukit Saujana, Pee Dee...pastu bile2 masing dah bwk haluan sendiri & lost contact terpaksa la menjejak kasih kawan2 lame kat FB...Salah satu kebagusan FB nih...Leh jejak kasih semula..huhuhu

PU suka sesangat akhirnyer dapat gak nak contact2 ngan Zuai..(Panggilan Zuhairah mase skola dulu...xtau skang nih name tuh digunapakai lg atau x)

Banyak kenangan ngan Zuai nih..salah satu yang PU still ingat sampai skang..kitorang penah terkurung dalam blok skola dgn beberapa kwn yang len..(gara2 stay back kat skola, dok lepak dlm klas...time ari sabtu)..Pas dpt kuar dr kurungan tuh, kitorg dpt makan bubur lambuk free mak Zuai jual...Sedap tuh LOL...

Kenangan zaman skola takkan PU lupa la...
Thanx Zuai accepted friend request den...(Macam la Zuai tau kan...)

:) :) :) :)