Yeayyy!!! PU menang --> Irma di London Cabutan Bertuah

Salam uols :)

Ari nih PU on9 blog semula...smlm 1 ari PU xon9, saje nak rest2...Actually, PU nak war2kan 1 dunia...Td PU check GA yang dah tamat...(yang PU join jer...yg tak join watpe nak check betul tak??)..Ada 3 GA yang belum diumumkan pemenangnya tapi dah tamat....Scroll kat bawah laju2..hehehe...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Show Your Teeth Contest
*
*
Jom Joint GA Serasi Bersama
*
*
White Pouch GA oleh 'Lulu Caldina' DAN 'Lenloy-Closet'
*
*
*

Dengan penuh keterujaan PU nak announce kat 1 dunia (ek eleh...kecoh ar..hehehe..biarlah ada PU kisah...) PU menang cabutan bertuah yang dianjurkan Irma di London....Scroll bawah lagi tengok bukti yang PU menang...
*
*
*
*
*
*
*
Haaa...nampak x link blog PU yang kat bawah sekali tuh...(masa nih Irma dah wat lucky draw)...PU tersenyum lebar (sambil tu ucap Alhamdullillah...rezeki anak2 PU)....PU suka...PU suka...
*
*
*
*
*
*
Ni la hadiah yang PU menang...Pengetip Kuku dr London...

 1st time PU menjebakkan diri dalam GA @ Contest dlm blog...mula2 join GA @ Contest nih saja suka2 bukan nak serius pun tapi semuanya berubah gara2 'tertengok' blog Cempaka Kuning yang Cik Misi selalu puji melambung sampai ke langit....Sekali tengok blog Cempaka Kuning nih berpinar2 bijik mata PU cuz banyak sesangat GA @ Contest yang beliau join...Memang rajin bangat...Cempaka Kuning pun dah banyak kali menang GA @  Contest yang dianjurkan blogger2 lain...(Tak caya???Kalo tak caya klik sini --> Cempaka Kuning punya blog) Nih yang PU jeles tahap gaban & membako2 semangat PU nak join GA @ Contest secara serius tanpa kompromi..Sebenarnya Cempaka Kuning nih secara otomatik jadi sifu @ lebih afdal PU punya idola dalam dunia GA @ Contest kat blog nih....(Lantak pi la kalo orang cakap PU nak bodek ke apa tapi apa yang PU cakap nih ikhlas tau dr hati kecik PU)
*
*
*
*
*
*
*
*
Apa2 pun PU happy sgt2 ari nih sebab dapat kemenangan pertama dalam GA....nih yang bako semangatt PU nak join banyak2 GA @ Contest biyo sampai termuntah...hehehe....
*
*
I loikeeeeeeeeeeeeeee

5 comments:

  1. tahniah kak..
    TK punya x de tuah lg..
    jeles ngan akak ni..
    hehe..

    BalasPadam
  2. hahaha....CikMisi tabik la kt PinkUmmi sbb skrg ni dh bnyk giler join contest...CikMisi pun kalah...
    Jom tengok jersi kat SINI..

    BalasPadam
  3. hehehe...thanx dik....xdo kojo nk wat...pe lg join GA jela..ok nti akak tgk jersi k

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.