Update : Free Gift by PinkUmmi

Entry ini khas kepada yang join Free Gift SAHAJA.....yang xjoin boleh baca jer...kalo minat nak join, join ler xde mknenyer teman nak marah kome....
Selamat petang uols :)

Macam yang PU janjikan pada entry yang lepas, PU nak post pic hadiah untuk follower bertuah dan cabutan bertuah special untuk contestants yg join FG by PU....Skroll bawah laju2 nak view pic...hehehe
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Ni hadiah untuk follower bertuah ye :)
Chic Bag Organizer 

Skroll bawah lg nak tau hadiah untuk cabutan bertuah plak....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Ni plak hadiah untuk cabutan bertuah
Gorgeous Onyx 2pc Wallet

Haaaaaaaaa............amacam??uols suke x?PU xdapat nak bagi hadiah yg mahal2, ni jer yang PU termampu...ceh..ceh..ceh...PU arap uols suke la ye hadiah nih & m'bakor2 jiwa uols yg lum join Free Gift nih...kepada yang dah join...PU doakan semoga berjaya ye.....
 
Pemenang bgi follower & cabutan bertuah akan dipilih oleh incik RANDOM.ORG ye....(incik RANDOM.ORG de duk bertapa kat sidebar PU)
So, check it out!!


 

2 comments:

  1. wahhh...menarik jugak nie PU ;) heheh... wish cik bunga de rezeki utk itu oke.. hik..hik ;)

    BalasPadam
  2. insyaALLAH...mudah2an de rezki cik bunga...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.