PU frust sesangatttttttttttttttt!!!!

Assalamualaikum uols :)

Hope uols ceria di ari Sabtu yg memang dinanti2kan semua orang termasuk la PU (wlupun skang nih PU dok memerap kat umah menambahkan lemak...hehehe)

Ekceli PU nak share kesedihan PU nih...sob..sob..sob...PU nak citer nih uols dngar la ye...

Cenggini citernyer...petang semalam PU blogwalking kat satu blog yang jual dress yang chantek2...memang mata keranjang a.k.a naik juling bijik mate PU tengok dress2 yang chantek kat blog tu....nak tau blog pe?ce klik sini

Tengok punya tengok PU berkenan kat 1 dress nih...ce uols tengok pic baju kat bawah nih...sweet n chomel banget kan.....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ni lah dress yang PU nak beli tuh....name dress nih ADORA....PU tengok baju nih pun still available lg, so,
dengan penuh bersemangat waja PU ec form yang wajib di ec kalo kite shoppin on9 nih....(PU tak nak baju nih terlepas kat tangan orang len tau...baju chantek n chomel rege pun murah jer)....
Pastu, afta 2 hour PU check email drp tuan punyer blog.....
 
Sekali PU bace...waaaaaaaaaaaaaaaaaa :(::::::::: (sob..sob..sob) PU cedih sbb tuan punyer blog inform ADORA dah sold out....sedih nih....terlepas peluang PU nak memiliki dress idaman PU tuh....TP kan..nsib bek tuan punyer blog pandai pujuk n menyejukkan ati yang tengah panaz & hangen sebadan nih....die jnji akan update blog dgn koleksi dress yg chantek2 n chomel...sejuk jap ati PU dengornyer....

Pasni ari2 PU nak singgah blog die..biar smpai berkarat + panas + rusak + meletop lappy PU nih janji perkara yg same x berulang lagi.....

K la, PU nak update blog GA @ Contest PU lak...nak join GA & Contest bagi sejuk ati nih sket..

3 comments:

  1. alooo cian kat PU..takde rezeki kot... takpe, tggu next stock msti ade punye ;)

    BalasPadam
  2. tula...ciankan kat PU..dh la tengah pantang...sob..sob..sob..xdak rezki....

    BalasPadam
  3. ni mesti kat Bundle Dress Cinta kan?hehe.memang kan?dress kat situ cantik2 gilerrrr..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.