Nur Kasih The Movie


Salam uols...

Skang ni masa menunjukkan jam 2.02am...PU xboleh tido la cuz petang td dah puas tido...huhu..maklum ajelah tengah berpantang...

Walaupun berpantang tp online blog xde istilah pantang...

Sebenarnya PU tengah bosan ni..So, PU pun bukak web Sinema Malaysia nak riki2 filem 2011 nih...kebanyakan filem2 2011 berunsurkan seram dan ngeri.Busan lak kalo asyik disajikan dengan filem2 berunsurkan seram dan ngeri nih..Manakala kategori aksi,komedi dan drama suam-suam kuku je..

Riki punya riki PU ternampaklah one of PU's feveret story...jeng..jeng..jeng..
Apa lg filem Nur Kasih The Movie lah...





PU memang tak sabar nak tunggu filem nih kuar pawagam...confirm meletop boom kebaboom!!!!PU tak penah miss tgk drama Nur Kasih dulu...Walaupun ulang tayang PU tetap tengok gak citer ni..memang bagus dan ada mesej tersendiri..

Nak2 one of da hero (Fizz Fairuz) PU memang minat giler...Watak Aidil yg dia bawak tu pun memang sesuuaiiii sgt2 lah dgn dia...I loikeeee!!

Apa2 pun PU memang teruja sgt2 nak tunggu filem nih kuar pawagam...rasenya xlame lg dah nih...
Tabik spring sama Kabir Bhatia!!!i giv u 10 stars (walaupun filem nih belum ditayangkan lagi...hehehe...semangat giler nih)

Hopefully,filem nih dapat sambutan yg menggalakkan.

Amin..........

XOXO,
Mimie

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.