Menu Tengahari PU ari nih

Td PU break skejap cuz time to makan2....

PU berpantang kat rumah mak a.k.a nenek PU..awal2 PU dah sound mak jgn masak lauk banyak sgt PU tak makan banyak....mak PU lak suka buh nasi banyak2..dia cakap orang berpantang xleh makan nasi bertambah tu pasal dia buh nasi PU banyak..So,PU sound lg.."Jgn buh nasi banyak sangat mak..akak tak abis makan..membazir"

Al-maklum ajelah kan nak jaga badan wlupun dah beranak 2..body kena jaga betul tak??

So,ari nih PU amik sendiri nasi kat rice cooker mengikut kuantiti yg PU nak..

Ni antara menu PU untuk lunch ari nih

Nasi Putih (ikut kuantiti yg PU nak) - xbyk kan???

Sayur Sawi Goreng Berkuah


 Sambal Ayam

Semua menu nih nenek a.k.a mak PU yang masak...

Memang terbaik dari ladang..huhu

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.