Entry ini khas boo-what --> ♥.::cintabunga™blogspot::.♥

Salam & selamat petang semua :)

Entry PU kali nih ditujukan khas untuk  --> ♥.::cintabunga™blogspot::.♥
Nak tau sebab pe? Sebab tuan empunya diri tersangat la rajin singgah kat blog PU & leave a comment (ada gak dlm 2,3 komen) kat entry yg PU wat....PU memang appreciate sesangat ♥.::cintabunga™blogspot::.♥ komen entry yang PU wat....thanx ye ♥.::cintabunga™blogspot::.♥ *wink**wink*
Tapi yang sedihnya setiap kali PU view blog beliau confirm xboleh....xtau la pe masalah...kadang2 sampai berjam-jam PU tunggu tapi tak boleh view gak blognyer..Adusss..problema..problema...PU nak gak bace entry yang beliau tinggalkan kat comment box PU....(PU bukan ape...PU tak nak la nampak macam PU ni ignore aje komen2 beliau...nampak xappreciate usaha beliau yang menyokong kwn2 blogger yg len..betul tak ♥.::cintabunga™blogspot::.♥?)
PU wat entry nih untuk menerangkan keadaan yang sebenar kat tuan empunya blog....Jgn pk PU nih sombong pulak ye sebab xde response langsung....(Yela at least PU leave a comment kat comment box ♥.::cintabunga™blogspot::.♥ kan tapi nih xde langsung....Betul tak???)
PU memang dah banyak kali view blog beliau tapi hampa....PU memang xleh tengok langsung blognyer...duk berjam2 depan lappy nih skrin kosong warne putih je jdi santapan mate PU nih..Serius bosan PU tunggu....Tenet problem ke pe yang problem ke PU xsure..tp problem nih yang PU hadapi sejak 2,3 menjak nih....
Kepada ♥.::cintabunga™blogspot::.♥, PU janji afta da stupido problema nih dah settle & lupus wat selama2nya dlm hidup PU..ceh..ceh..ceh...PU akan view blog awak & leave a comment k....I promise...So, sebagai menghargai tanda persahabatan yang dihulurkan, PU nak..........
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
hadiahkan ♥.::cintabunga™blogspot::.♥ sesuatu. Apa hadiah tu PU tak nak la bagitau nanti xsurprise la kan...
So, PU arap sesangat ♥.::cintabunga™blogspot::.♥ bagi alamat untuk tujuan penghantaran hadiah sebagai tanda penghargaan PU kepada beliau...ceh..ceh...ceh...beliau yerk???Hehehe...


Hopefully ♥.::cintabunga™blogspot::.♥ sudi terima pemberian PU yang xseberapa tuh...(tu aje yang termampu PU bagi..hehehe)
So, itu aje yang PU nak bgtau...hopefully  ♥.::cintabunga™blogspot::.♥ mendengar luahan hati PU nih & terima segala alasan PU yang teramat2 munasarawak tuh...

Thanx ♥.::cintabunga™blogspot::.♥ kerana sudi bace entry nih :)

5 comments:

  1. alahaiii... terharunyer ci bunga!!! ^^... thank u so much PU.. Actually cik bunga suke dtg singgah blog PU nie, ikhlas pon.. budi tak mintak d'balas la PU, heheh.. tp apekan daya, cik bunga pon insan biase ;) org m'beri kita menerima :) tenggg PU... Hug PU ketat²! >.<

    cik bunga da send almt kat email oke :)


    PU, psl blog cik bunga lmbt loading tu not sure la pulak... sbb cik bunga bukak pon oke jew loading.. blogger lain pon takde tegur psl tu, urm takpe.. nnt cik bunga try renovate sket blog okeh :)

    BalasPadam
  2. thanx cik bunga...:)PU ikhlas bg....

    eh xpyh la renovate blog cik bunga tuh mybe line tenet kat area umah PU prob sket...

    pe2 pun...PU appreciate sgt2 cuz cik bunga sudi jengah2 blog PU....thanx yer:))

    BalasPadam
  3. heheh..it's ok PU, cik bunga mmg suke singgah sini pon :) 1st time singgah dulu sbb masuk giveaway PU, ngeee.. tak sabo nk tggu sp yg b'tuah ^^

    Hadiah 400..??takkan cik bunga menang kotttt..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.