Ashraf Muslim Pilih Dayana, Cikgu Shida Tiada Peminat Istimewa





Tahniah PU ucapkan kepada pelakon utama Ustaz Amirul, Ashraf Muslim, 30 tahun kerana selamat mengikat tali pertunangan dengan gadis pilihan hatinya, Noor Dayana, 24 tahun di rumah kediaman gadis berkenaan di Kampung Sungai Pusu semalam.
Akhirnya terjawab sudah siapa bakal suri di hati Ashraf... Ramai la aweks2 kat luar sana yang frust (gerenti makcik PU frust nonggeng dengar berita nih..hehehe...sorry ye mokde jgn mare!!!)
Pasangan ini akan bernikah pada bulan yang mulia, bulan Syawal di Mekah. Alhamdullillah, seronok PU dengar orang nak bernikah di Mekah nih. Teringin gak nak gi sana tapi belum ada rezeki lagi.
PU doakan ikatan yang suci ini akan berkekalan...tak sabar nak tunggu Ashraf naik pelamin pulak...Tahniah lagi sekali PU ucapkan.....

Haaa...kita belok jap cerita pasal kisah cikgu yang very da ngetop siapa lagi kalo bukan Cikgu Shida. Cikgu Shida siapa tak kenalkan...popular dengan klip2 video miming lagu2 artis Malaysia mahupun luar negara. Kalo setakat miming tu xpela gak kan, nih siap kostum bagai lagi uols. PU suka video Cikgu Shida miming lagu 1 Malaysia....very da mantop! PU siap share kat facebook PU lagi.



Menurut tuan empunya badan, dia tiada peminat istimewa....Siap cakap lelaki takut nak dekat ngan dia lepas tengok klip video yg beliau hasilkan...
Ala...mesti ada tu Cikgu Shida, jodoh pertemuan tu kan kerja Tuhan...cuma lambat dan cepat jer..PU memang respek dengan Cikgu Shida nih cuz beliau berani mencetuskan fenomena baru di kalangan pelayar internet dengan mencipta klip video miming ciptaannya sendiri. Memang dapat ranking yang tinggi la.PU sendiri pun tak pernah terfikir nak buat benda tu semua. Tu maknanya Cikgu Shida nih very da creative person.Anyway good luck to Cikgu Shida!

2 comments:

  1. wahhh..tahniah kat asyraf :) just nice tunang die d'mata cik bunga wlpn byk kbr agn kate mcm² kat tunang die kan.. hurmm..

    mama, jom singgah entry baru :) pasti buat kamo jeles. kekek :P

    Rezeki Cintabunga mencurah² ke dalam gandum! heheh

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.