B.A.B.Y

Rasa tak sabar nak tunggu kelahiran anak yang kedua. macam manalah rupa dia kan?Rupa akau atau abi dia?rupa anak aku yang sulung pulak more to chinese look. Hasil campuran incik suami + aku...upe dia kcik ikut abi dia n perangai pun more to abi dia...ikut perangai aku pun ada gak.like book + pen....tang mata dia yang sepet tu 100% ikut aku....huhu...Betapa kuatnya penangan baka ayah aku Encik Kamaruzzaman Ismail...daripada anak sampai ke cucu mata sepesen je...hahaha...
Yang 2nd ni tak tau nak kabor macam mana...Hopefully sihat walafiat, sempurna dan comei macam abi dia gak...tak sabar nak tau hasil gabungan.......
                                                    
                                                                         
                                                                   +
                                
                                                                              
                                                                  =

                                                      ???????????????

Sekarang aku dah 36 minggu 4 hari....tinggal 3 minggu 3 hari ajelah lagi....tu pun aku tak tahu sama ada awal atau cepat aku bersalin...sekarang ni pun dah sakit2 tapi still aku boleh drive gi keje....selagi aku tak sakit nak bersalin selagi tu aku akan keje...semangat beb!!!Bukan apa nak jimat cuti..hehe..

Nama baby pun aku dah ada tapi baby girl ajelah..baby boy still tercari-cari lagi..dah jumpa yang berkenan incik suami pulak tak nak...aku pun dah ketandusan idea nak cari lagu mana lagi..bukan senang nak cari nama untuk anak tau...silap hb lain macam pulak maksud nama tu...huh..sapo nak menjawab???

Anyway,aku berdoa semoga semua yang aku harapkan berjalan dengan lancar..Amin...Amin...Amin...

XOXO
Mimie
                                            

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.