Aku yang PREGGY!!!

Next week dah 36 minggu...xsabar nak bersalinlah....dah sebulan menderita sakit perut dan bahagian bawah..(kaun-kaum ibu mesti faham kan).....Pregnant second baby ni memang terasa betul kesakitan dan penderitaannya..huhu sedih jer bunyinya kan....masa mengandungkan anak yang sulung taklah terasa macam ni...Masa aku tengah update blog ni pun perut aku sakit gila...dok menahan ni aje tau...Sabar ajelah...


Walaupun kepala brain aku dok memikirkan detik-detik nak bersalin ni...tiba-tiba kepala brain aku lagi bertambah kusut bila Mek Nor (budak kat ofis aku nih) inform suruh cari tiga tajuk untuk LDP..huh spoil betullah...Hehehe jangan marah ye Mek Nor...
Apa boleh buatkan..dalam kesakitan menahan sakit ni tugas tetap kena buat jugak..tak leh lawan cakap bos..Ishh..Tak mau3..Tak baik tau...
Oklah...nak out jap..Perut sakit memulas2..(Bukan nak 'melabur' tau..hehehe)
TataTitiTutu...

XOXO,
Mimie

1 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.