Selasa, 4 Januari 2011

Welcome 2011

Rasanya belum terlambat lagi aku nak laungkan "HAPPY NEW YEAR 2011"..kalo uols ckp dah lambat nk laung, aku tak kira aku nak laung jugak...huhhhhh.....masuknya tahun baru bermakna bertambah lagi setahun umur aku...same wif my hubby n my little princess la....
setiap kali masuk tahun baru mesti azam pun baru kan..ada gak yang renew azam tahun2 lepas yang belum lagi tertunai...same wif me la..but azam tahun baru pun ada gak...dah menari2 dalam kepala brain aku ni...haaa uols macam ne plak....mesti penuhkan list azam baru uols yang nak dicapai & kejar kan..kan..kan...
Ermmm....perlu aku list down kan apa azam tahun 2011 aku kat blog nih..macam tak privacy jer..hehe
Rasanya no need la aku post kat blog nih...just enough list down kat diary...
Need to stop right now....ada kerja nak beres..Lain hari aku ngomel2 lagi k...Chow Chin Chow...Daaa...

Love,
Mimie

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.