Khamis, 13 Januari 2011

Surprise on 13th January 2011


Selamat Petang uols....petang ni aku happy sesangat cuz kawan2 BAKA aku buat surprise kat aku.Patutlah budak2 ni asyik nak buat aku marah especially budak2 bujang @ ustaz2..Asyik cakap bukan2 pasal nak bagi aku marah la kunun...sorry la uols lakonan uols tak menjadi hahaha....(walaupun hakikatnya memang marah tu adalah sket jer tak banyak pun...dalam 5% jer...)

Haa...ni la pic kek birthday aku yang disponsor oleh budak2 bujang kat BAKA.Bila aku tanya siapa yg sponsor sorang pun tak nak jawab...Anyway uols guys memang terbaik dari BAKA..hehehe...

Tak lupa gak pada kawan2 BAKA lain yang join mencelebrate birthday aku.Terharu rasanya uols ingat birthday aku....And most important is mengingatkan aku yang aku dah 27 tahun...

Sekejap je kan...pejam celik pejal celik dah 27tahun pun aku...terasa diri dah 'tua' walaupun i masih muda belia tau....

Banyak benda yang aku nak buat & capai...Tapi yang paling penting aku tak sabar nak tunggu kelahiran cahaya mata we ols yang kedua ni...InsyaALLAH hujung bulan March ni 2nd baby akan lahir...Mudah-mudahan semua berjalan dengan lancar...Amin....

Okeylah uols....i chow dulu...lain masa i post new entry...Bye bye

Love,
Mimie


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.