Jamuan Makan2

Salam..................
Rasanya dah beberapa hari aku tak update blog.Busy teramat sangat2. Kena buat kerja dalam satu masa...huhu..
Ni nak story sket pasal semalam....Lebih kurang dalam pukul 1.30 petang, kat tempat kerja aku ada buat jamuan makan2 (disponsor oleh Ustaz Hasmunir.Thanks ustaz for da Nasi Ayam....) So, tu hajat beliau sempena hari lahir heronya yang sulung...Semoga dirahmati ALLAH selalu...Aminnn....
Sambil2 tu we ols ada gak wat surprise for our boss (Pn.Sham)..sempena birthday beliau yang ke tuttttttt......shhhhhhhhh...Biarlah rahsia...we ols je yang leh tau...Actually birthday beliau jatuh pada 21hb Januari tapi we ols celeb lewat sikit.Takpelah kan janji celeb & menunjukkan betapa we ols prihatin...he..he..he..Cake birhtday pulak disponsor oleh we ols warga BAKA...Tukang kutip duit aku lah...Kek diimport from King's....Sedap wei  fully chocolate cake ni diserikan dengan buah ceri meri & strawberi...Pastukan kat tepi kek tu de kepingan coklat lak...erm yummyyyy....

 Ha...pix kat bawah ni lah our boss...saje snap pix drp side tepi....Biarlah menjadi rahsia wajah our boss nih..ha ha ha...
Lepas aje acara makan2 tu aku pun mulalah menyibukkan diri (apalagi buat failing, memo etc) Orang yang bertanggungjawab iaitu Mrs. Aida tak sihat (still in MC mode) huh...sungguh2 amat menjeleskan diriku ini...Takpe2 tak lama lagi turn aku akan menjelma....sabar ye Mrs.Elly (i'm countin da day...so excited)
Busy punya busy sekali jarum jam dah menunjukkan ke angka 5.45petang..So, apalagi aku memulakan misi kemas semua barang2 aku....yang penting laptop jangan lupa..Nyawa tu sih...macam2 ada dalam laptop tu (yang penting ada kerja baru perlu aku siapkan b4 aku delivery) sangat2 berharga kerja tu.....For my family's life tau....
Erm...dah banyak sangat aku ngomel2..aku nak chow dulu..Adios

Love
Mimie

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.