Khamis, 13 Januari 2011

Surprise on 13th January 2011

3:56:00 PTG 0 Comments

Selamat Petang uols....petang ni aku happy sesangat cuz kawan2 BAKA aku buat surprise kat aku.Patutlah budak2 ni asyik nak buat aku marah especially budak2 bujang @ ustaz2..Asyik cakap bukan2 pasal nak bagi aku marah la kunun...sorry la uols lakonan uols tak menjadi hahaha....(walaupun hakikatnya memang marah tu adalah sket jer tak banyak pun...dalam 5% jer...)

Haa...ni la pic kek birthday aku yang disponsor oleh budak2 bujang kat BAKA.Bila aku tanya siapa yg sponsor sorang pun tak nak jawab...Anyway uols guys memang terbaik dari BAKA..hehehe...

Tak lupa gak pada kawan2 BAKA lain yang join mencelebrate birthday aku.Terharu rasanya uols ingat birthday aku....And most important is mengingatkan aku yang aku dah 27 tahun...

Sekejap je kan...pejam celik pejal celik dah 27tahun pun aku...terasa diri dah 'tua' walaupun i masih muda belia tau....

Banyak benda yang aku nak buat & capai...Tapi yang paling penting aku tak sabar nak tunggu kelahiran cahaya mata we ols yang kedua ni...InsyaALLAH hujung bulan March ni 2nd baby akan lahir...Mudah-mudahan semua berjalan dengan lancar...Amin....

Okeylah uols....i chow dulu...lain masa i post new entry...Bye bye

Love,
Mimie


Happy 27th Birthday to ME!!!

10:01:00 PG 0 Comments
Happy Birthday to me!Happy Birthday to me!Happy Birthday2x!Happy Birthday to me!




Alhamdullillah aku masih diberi kesempatan menghirup udara segar ciptaan ALLAH di bumi ini. So, hari ini 13 Januari 2011 mengingatkan aku bahawa umur aku bertambah lagi setahun dan masih jauh lagi perjalanan hidup yang perlu aku tempuh.

Aku mengharapkan kali ini segala impian aku tercapai dan aku akan berusaha agar segala apa yang aku idam & impikan akan tertunai.InsyaALLAH.....

Ya, ALLAH ku bersyukur padaMU kerana masih diberi peluang untuk menikmati ciptaanMU agar aku sentiasa mengingatiMU setiap detik...

Semoga aku akan menjadi lebih tabah menghadapi dugaanNya, dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur...Amin Amin Amin Ya Rabbal Alamin....

Love,
Mimie

Selasa, 4 Januari 2011

Welcome 2011

3:28:00 PTG 0 Comments
Rasanya belum terlambat lagi aku nak laungkan "HAPPY NEW YEAR 2011"..kalo uols ckp dah lambat nk laung, aku tak kira aku nak laung jugak...huhhhhh.....masuknya tahun baru bermakna bertambah lagi setahun umur aku...same wif my hubby n my little princess la....
setiap kali masuk tahun baru mesti azam pun baru kan..ada gak yang renew azam tahun2 lepas yang belum lagi tertunai...same wif me la..but azam tahun baru pun ada gak...dah menari2 dalam kepala brain aku ni...haaa uols macam ne plak....mesti penuhkan list azam baru uols yang nak dicapai & kejar kan..kan..kan...
Ermmm....perlu aku list down kan apa azam tahun 2011 aku kat blog nih..macam tak privacy jer..hehe
Rasanya no need la aku post kat blog nih...just enough list down kat diary...
Need to stop right now....ada kerja nak beres..Lain hari aku ngomel2 lagi k...Chow Chin Chow...Daaa...

Love,
Mimie